24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel India Breaking News News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Warsawa menyang Delhi: Napa LOT?

LOT Polish Airlines ngunggahake penerbangan New Delhi-Warsaw
LOT Polish Airlines ngunggahake penerbangan New Delhi-Warsaw
ditulis dening editor

LOT Airlines Polandia, a Anggota Alliance Star, miwiti operasi metu saka India tanggal 12 September 2019. Adhedhasar permintaan sing akeh saka Point-of-Sale India lan ramalan pesenan paling anyar kanggo penerbangan saka India menyang Eropa lan Amerika Utara, uga akeh permintaan para turis korporat lan tamu luang saka Eropa menyang New Delhi, maskapai kasebut mutusake nambah jumlah mingguan Boeing 787 Dreamliner penerbangan saka 5 nganti 7 wiwit tanggal 14 September 2020.

Penumpang sing asale saka India saiki bisa entuk manfaat luwih saka kesepakatan codeshare anyar antarane anggota Star Alliance LOT Polish Airlines lan Air India, nawakake konektivitas liwat terminal 3 New Delhi saka Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Goa, Hyderabad, Kochi, Kolkata, Mumbai, lan Pune .

Ing Warsaw, para penumpang duwe akses menyang jaringan global LOT Polish Airlines lan bisa nyambung menyang tujuan bisnis lan plancongan utama kayata Bandara London City, Paris, Vilnius, Brussels, Frankfurt, Cracow, Geneva, Amsterdam, Stuttgart, Nuremberg, Hanover, Oslo, Paris, Düsseldorf, Hamburg, Berlin, Billund, Prague, Budapest, New York, Los Angeles, Chicago, Miami, lan Toronto.

Penumpang sing asale saka India bakal entuk manfaat saka tujuan anyar maskapai AS: San Francisco (wiwit tanggal 5 Agustus 2020 lan Washington, DC (wiwit tanggal 2 Juni 2020).

New Delhi dipilih kanthi tanpa alesan minangka tujuan LOT sabanjure ing Asia. India dipanggoni luwih saka 1.3 milyar warga lan dadi ekonomi kaping 7 paling gedhe ing donya. Sawise Singapura, India minangka pusat investasi langsung nomer loro ing Asia kanggo pengusaha Polandia. Sabanjure, kanggo bisnis India, Polandia duwe lingkungan investasi sing larang regane lan nguntungake. Geolokasi Polandia kanthi jaringan koneksi LOT rangking hub Warsaw minangka gapura kanggo penumpang India sing ngidini akses menyang kabeh negara ing Eropa. Sambungan LOT sing anyar bakal dadi elemen penting kanggo nguatake hubungan ekonomi lan ngembangake hubungan bisnis ing antarane rong negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.