Awards Warta Breaking Travel Breaking News US Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sandals Resorts Ngenali Liburan VIP ing Sandal Star Awards

Pilih basa sampeyan
Sandals Resorts Ngenali Liburan VIP kanthi Penghargaan Royal Club Diamond Elite
Sandals Resorts Ngenali Liburan VIP kanthi Penghargaan Royal Club Diamond Elite
ditulis dening editor

Sandal Resorts Internasional wis ngakoni VIP Vacations, Inc. kanggo prestasine pinunjul ing Sandal Star Awards kaping 17 sing dianakake bubar ing Beaches Resort Turks & Caicos.

Acara taunan iki ngurmati agensi perjalanan saka AS, Kanada, Inggris, lan Amerika Latin. Agensi lelungan paling dhuwur dianugerahi kinerja sales lan keahlian pemasaran sing apik, uga komitmen kanggo nggunakake ilmu produk sing akeh ing resor Luxury Included® paling apik ing donya kanggo nggawe plancongan impen kanggo para klien.

Penghargaan VIP Vacations kalebu Ketua Royal Club Diamond Elite sing dianugerahi Agen VIP Jennifer Doncsecz. Iki minangka induksi pertama kanggo Liburan VIP saka penghargaan bergengsi iki.

Apa rencana pesta pernikahan, bulan madu, plancongan romantis utawa plancongan kulawarga, Vacations VIP duwe kabeh informasi paling anyar babagan fitur lan fasilitas ing Sandals Resorts, Resor Pantai, lan Resor Pantai Nanas Grand.

Luwih saka telung puluh taun, Sandal wis nyempurnakake pengalaman resor romantis kanggo pasangan, entuk reputasi ing saindenging jagad minangka papan sing "sampeyan butuhake katresnan," amarga kabeh liyane kudu dijaga. Resor Pantai pertama sing dibukak ing taun 1997 lan minangka merek sing lahir saka panjaluk sing terus-terusan saka pasangan sing seneng Sandals Resorts lan pengin pengalaman sing padha kanggo dituduhake karo kulawargane. Diluncurake ing taun 2008, merek Grand Pineapple Beach Resort nawakake tamu sing ngundang supaya seneng nikmati pesisir paling apik ing Karibia.

VIP Vacations, Inc. duwe spesialisasi ing acara pernikahan lan bulan madu. Ing Vacations VIP, dheweke nulungi tamu supaya pengalaman dadi swasana khusus. Dheweke nuntun klien nggawe wektu sing bakal kelingan salawase. VIP nganakake momen-momen sing luar biasa, kayata pesta tujuan utawa bulan madu, lan utamane ngurmati plancongan kulawarga utawa "dhaptar ember" sing wis sepisan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.