Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta ngluncurake pesawat nonstop saka JFK New York menyang Grand Cayman

Delta ngluncurake pesawat nonstop saka JFK New York menyang Grand Cayman
Delta ngluncurake pesawat nonstop saka New York JFK menyang Grand Cayman
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Delta Air Lines bakal nambah penerbangan musiman ing antarane Grand Cayman lan New York, NY, wiwit tanggal 13 Juni 2020. Penerbangan kasebut bakal diwiwiti dina Setu nganti tanggal 20 Agustus 2020, ing antarane Bandara Internasional John F. Kennedy (JFK) lan Grand Cayman sing bubar ndandani Bandara Internasional Owen Roberts (GCM).

"Kita seneng banget bisa nampani peningkatan pesawat saka New York City menyang Grand Cayman ing musim panas iki, utamane karo mitra internasional sing wis suwe kaya Delta Air Lines sing duwe jaringan para wisatawan ing wilayah sing trisat," ujare Hon. Menteri Pariwisata, Pak Moses Kirkconnell. "Kanthi layanan mangsan anyar Delta lan promosi musim panas taunan tujuan Departemen Luar Negeri, kita siyap nyedhiyakake luwih akeh warga New York kanthi kenangan lan gampang diakses Kepulauan Cayman preinan musim panas iki. ”

"Delta minangka maskapai penerbangan nomer 1 ing New York, lan layanan iki kanggo Kapuloan Cayman gabung karo jabatan luwih saka 200 kali saben dinane luwih saka 80 tujuan ing 30 negara," ujare Chuck Imhof, Wakil Presiden Delta - Penjualan New York. "Kulawarga lan wisatawan sing golek uwal saka kutha gedhe ing musim panas iki bakal nemokake petualangan sing sampurna ing plancongan pulau sing sugih budaya kasebut."

New York-JFK nganti Grand Cayman

Penerbangan DL 0489
Mangkat jam 10:55
Tekan 1:37 sore
Setu Frekuensi

Grand Cayman nganti New York-JFK

Penerbangan DL 0490
Budhal 2:50 sore
Tekan 7:28 sore
Setu Frekuensi

"Saben penerbangan anyar sing dienalake menyang Grand Cayman nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo njelajah tujuan sing apik lan nggawe kesempatan pariwisata lan bisnis tambahan ing antarane mitra maskapai sing regane," ujare Ms. Rosa Harris, Direktur Pariwisata. "Kita matur nuwun marang Delta amarga terus ngladeni lan nandur modal ing Kapuloan Cayman, lan ngarep-arep nggawa luwih akeh wisatawan saka wilayah sing trampil kanggo nemu sunar, pasir, segara lan getaran Caymankind ing musim panas iki."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov