Airlines Berita Breaking Belgia Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel News Pengumuman Pers tanggung jawab Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Iklim Netral 2050 Penerbangan Bulan-dijupuk

Pilih basa sampeyan
Iklim Netral 2050 Penerbangan Bulan-dijupuk
landasan pacu pesawat1
ditulis dening editor

Pendekatan sing ditembak rembulan kanggo 2050 transportasi udara nol-karbon diusulake dening SUN ing pameran dagang lan pariwisata FITUR sing ana ing Madrid.

SUNx minangka Jaringan Universal Kuat - program warisan kanggo almarhum Maurice Strong sing nyengkuyung Wisata Ramah Iklim maneh njaluk pendekatan rembulan kanggo 2050 transportasi udara nol-karbon.

Sajrone FITUR, Pameran Pariwisata global Spanyol taunan, Profesor Geoffrey Lipman ujar manawa janji dekarbonisasi penerbangan fokus - kanggo 50% level 2005 - saiki wis luwih saka sepuluh taun lan ora ana maneh ing arus utama pemikiran Ketahanan Iklim.

Dikenalake ing Copenhagen COP ing taun 2009 minangka bagean saka strategi 4 Pilar IATA, wis ditinggalake dening Perjanjian Paris lan drive UNFCCC Carbon Neutral 2050.

Iklim Netral 2050 Penerbangan Bulan-dijupuk

Inti sing ndasari pasokan bahan bakar sing aman lan berkelanjutan, sing fokus ing bahan bakar nabati, uga pantes nantang - karo perusahaan bahan bakar fosil sing teka ing game kasebut kanthi mung ora kasep, kasep, nanging uga kekurangan babagan siklus urip. . Wayahe kanggo dheweke main game lan nggawe jalur ambisi kanggo 100% bahan bakar penerbangan sintetik sadurunge 2050 - wiwit saiki.

"Iki edan," ujare Lipman, "Amarga kontribusi sosial ekonomi global sing dominan transportasi udara, kanthi dhukungan unik kanggo pulau lan negara-negara sing ndaratan ndharat - utamane negara berkembang. Ora mesthine manawa penerbangan ngupayakake jalur ambisi 2050 sing ultra-konservatif - nalika jagad iki kepengin golek karbon nol.

Lipman nambahake, "Kita butuh pendekatan rembulan - kaya kolaborasi suwene dasawarsa sing diaktifake dening Presiden Kennedy, kanggo nyelehake Neil Armstrong ing wulan. Kita bisa ngupayakake inisiatif CORSIA sing cukup sederhana, nanging nggabungake target Neutral Iklim 2050. Sampeyan uga butuh perusahaan bahan bakar fosil kanggo nambah komitmen kanggo sektor iki lan nambah dhuwit sing dialokasikan kanggo R&D ing wilayah iki. "

Nggatekake maskapai utama kayata Etihad; EasyJet lan IAG; uga bandara-bandara ing dunya ngumumake target Iklim Netral 2050 lan Uni Eropa nganjurake prioritas prioritas Green New Deal sing kalebu penerbangan: Lipman ujar manawa "saiki wayahe sektor kasebut ngetutake lan komunitas penerbangan bisa ngrampungake bulan- shot drive. ”

Geoffrey Lipman minangka Presiden SUNx Malta - setya marang Plancongan Iklim.

Jaringan Universal Kuat SUNx minangka program saka EU, dudu kanggo MediaWiki Green Growth and Travelism Institute, lan warisan kanggo almarhum Maurice Strong - Pioneer Pembangunan Berkelanjutan. Tujuane kanggo promosi Travel Friendly Climate kanthi efek sing apik & ala sing diukur lan dikelola kanthi koheren: kanthi Pertumbuhan Hijau ing inti lan, 2050-bukti sejajar karo Perjanjian Paris, lan WEF 4th Revolusi Industri. 

Source: www.thesunprogram.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.