Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bersantai, Ngaso lan Reset ing Jean-Michel Cousteau Resort Fiji

Pilih basa sampeyan
Bersantai, Ngaso lan Reset ing Jean-Michel Cousteau Resort Fiji
Bersantai, Ngaso lan Reset ing Jean-Michel Cousteau Resort Fiji
ditulis dening editor

Nggolek preinan paling apik kanggo santai lan santai? Resor Jean-Michel Cousteau kudu ana ing ndhuwur dhaptar sampeyan. Iki sebabe.

Liyane

Salah sawijining tujuan plancongan sing paling misuwur ing Pasifik Selatan, Resor Jean-Michel Cousteau mapan ing lingkungan alam sing apik banget kanggo ngulandara sing ora ana tandhingane, kegiyatan ruangan lan panemuan alam sing dipenuhi istirahat, restoran mewah lan akomodasi mewah alam. Apa maneh - tamu sing lelungan saka Los Angeles menyang Fiji bakal mlebu ing Fiji Airways 'A-350 XWB anyar, sing ngasilake tilas karbon 25% luwih murah sing nggawe tumpuan ramah lingkungan.

Reset

Kanthi semangat nglestarekake lingkungan alam lan nganut budaya asli, Fiji nggawe dalan dhewe menyang ndhuwur dhaptar papan sing bakal dikunjungi. Paling anyar, resort kasebut nggabungake a program botani sing kalebu tur tanduran obat sing ditambahi, pengalaman tanduran sing bisa dipandu kanthi mandhiri lan tampilan lan upaya anyar sing kasedhiya kanggo tamu sing nginep ing resor kasebut.

Kajaba iku, ing Resor Jean-Michel Cousteau, para tamu bisa menehi bali liwat program sukarelawan resor, ing endi para tamu bisa melu ing macem-macem kesempatan sukarelawan langsung sing menehi kontribusi kanggo komunitas lan lingkungan lokal, kalebu program maca bocah ing sekolah Fijian lokal, tanduran mangrove, lan raksasa sing wis ngancam populasi kerang maneh.

Kas

Tamu sing pengin santai lan rejuvenate bisa pesen Ngendhokke & Rejuvenate paket perawatan spa karo obat alami lokal, Viri Marivale, lan nikmati telung perawatan spa gratis nalika pesenan 6 bengi utawa luwih - nginep 6 wengi lan mbayar 4. Detil paket tambahan bisa ditemokake kene, miturut dropdown Paket.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.