24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Jamaika News Warta Breaking Panama Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Perjanjian Pemasaran lan Airlift Multi-Destinasi Jamaika lan Panama

Draft otomatis
Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett (tengah) menehi ujar ringkes sawise ditandatangani perjanjian multi-tujuan karo Panama, minangka bagean saka upaya kanggo ngiyatake hubungan pariwisata antarane kaloro negara kasebut. Nalika nuduhake saiki, Menteri Pariwisata kanggo Republik Panama, Hon. Iván Eskildsen Alfaro (sisih tengen) lan Hon, Miguel Torruco Marqués. Sekretaris Pariwisata Pamrentahan Meksiko. Perjanjian kasebut ditandatangani tanggal 24 Januari 2020 sajrone FITUR, Pameran Dagang Pariwisata Internasional paling gedhe kanggo pasar Ibero-Amerika mlebu lan njaba, sing saiki ditindakake ing Spanyol.
ditulis dening editor

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, ngumumake manawa Jamaika lan Republik Panama wis nandatangani pengaturan multi-tujuan, minangka upaya kanggo nguatake hubungan pariwisata antarane kaloro negara kasebut.

Persetujuan kasebut ditandatangani dina iki sajrone FITUR, Pameran Dagang Pariwisata Internasional paling gedhe kanggo pasar Ibero-Amerika mlebu lan njaba, sing saiki ditindakake ing Spanyol.

Jamaika sadurunge wis nandatangani perjanjian sing padha karo Kuba, Republik Dominika lan Meksiko, kanggo maju integrasi regional kanthi nggawe lan ngatur undang-undang babagan konektivitas udara, fasilitasi visa, pangembangan produk, pemasaran lan pangembangan modal manungsa.

'Penandatanganan perjanjian saiki karo Panama nggawa kita menyang limang negara ing Karibia Lor-Kulon sing saiki wis nggawe pengaturan konvergensi pemasaran lan pengaturan pesawat udara.

Iki minangka pangembangan gedhe kanggo pertumbuhan pariwisata lan ekspansi ing wilayah Karibia, amarga saiki nggabungake limang pasar paling gedhe ing wilayah kasebut, "ujare Menteri Bartlett.

Konvergensi saka limang negara kasebut diarepake bakal nggawe pasar luwih saka 60 yuta pengunjung potensial lan bakal dipromosikake dadi paket, liwat dewan turisise menyang operator tur, maskapai, lan jalur pelayaran.

"Kesepakatan iki nggawe pasar mega sing saiki bakal bisa narik maskapai gedhe, operator tur gedhe, nanging sing luwih penting kita bakal bisa mbujuk pasar berkembang anyar ing jarak sing adoh saka Asia, Afrika lan Eropa Wétan.

Pasar sing adoh iki bakal bisa teka ing wilayah Karibia, nikmati akeh pengalaman kanthi akeh, lan bisa lancar liwat wilayah kasebut, "ujare Menteri.

Pariwisata multi-tujuan minangka strategi sing wis digunakake Menteri Pariwisata kanggo nambah penawaran produk ing tujuan masing-masing, nanging luwih becik supaya bisa nyambungake udara ing antarane pasar, kanggo tujuan sing dawa.

Kanthi pengaturan multi tujuan iki, Panama bakal dadi pusat penerbangan jarak jauh lan Emirat lan Air China kalebu rong operator target. Uga kalebu babagan carane Jamaika bisa nggunakake Diaspora Jamaika kanthi luwih apik, sing nyumbang kanggo pengayaan budaya Panama.

"Fitur kesepakatan iki yaiku ndeleng rasionalisasi pengaturan infrastruktur, utamane babagan fasilitas pengunjung.

Mula, kita bakal mriksa siji rezim visa, kayata siji sing ngidini kita duwe ruang domestik ing limang negara sing ana gandhengane, mung kanggo tujuan pariwisata, "ujare Menteri kasebut.

"Kita uga bisa ndeleng kemungkinan wilayah udara siji, kanggo maskapai sing bakal nglayani wilayah kasebut ora kudu mbayar lima utawa enem biaya sing beda-beda sajrone limang utawa enem wilayah udara sing beda, nanging siji biaya bakal nutupi kabeh. Prospek iki minangka game-changer kanggo pangembangan pariwisata ing Karibia Lor-Kulon, "ujare.

Aspek pungkasan saka kesepakatan iki yaiku penguatan bangunan ketahanan ing wilayah kasebut, sing bakal kalebu pembentukan satelit Global Resilience and Crisis Management Center ing universitas sing disepakati ing Panama.

Jamaika wis duwe hubungan diplomatik karo Panama wiwit 1966. Saiki, COPA Airlines, sing dadi maskapai bendera Panama, ngoperasikake sewelas (11) penerbangan mingguan menyang Jamaika.

Warta liyane babagan Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.