Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Korea Utara nutup wates: Coronavirus

Pilih basa sampeyan
Korea Utara nutup wates: Coronavirus
56c4d4fa2e5265b6008b7c8b
ditulis dening Dmytro Makarov

Napa Korea Lor nutup watese? 

- Korea Utara nutup wates kanggo nyegah panyebaran Coronavirus, asale saka Wuhan ing China - nanging wiwit nyebar ing luar negeri.

Ing tanggal 20 Januari 2020, dikonfirmasi manawa virus kasebut nyebar menyang Korea Selatan, lan wiwit dilaporake nyebar menyang negara liya kayata AS lan Jepang. 
 

► Apa Korea Lor nindakake iki sadurunge? 

- Ya. 

Ing taun 2003 (SARS) lan 2015 (Ebola), Korea Lor nutup wates pariwisata.

► Kapan Korea Lor bakal mbukak tapel wates maneh? 

Sayange, kita ora ngerti kapan Korea Utara bakal mbukak pariwisata maneh. 

Iki umume gumantung saka panyebaran virus lan suwene wektu tetep. 

Sampeyan bisa maca liyane ing kaca situs web kene sing bakal dianyari karo informasi lan update paling anyar, uga jawaban kanggo pitakon sampeyan. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.