Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Fashion News Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa Nganggo Nalika Kepiye

Pilih basa sampeyan
Draft otomatis
Yang Terhormat Nancy Pelosi, Speaker, Dewan Perwakilan AS ngerti Apa sing kudu Dipakai

Akeh sing ngerti yen ana aturan lan pedoman kanggo eksekutif wanita sing ngluwihi peran para pimpinan lan manajer. Kita bisa uga wis ngerti aturane, nanging luwih milih ora nggatekake, amarga protokol kasebut mlebu ing ruang pribadi lan ora fokus karo apa sing kita lakoni, nanging apa sing digunakake. Dadi, kepiye carane ngerti apa sing bakal dipakai, kapan lan kepiye?

Ketik Nancy Pelosi Yang Terhormat

Luwih ora fokus ing perjalanan karir sing luar biasa saka Anggota Kongres Pelosi, lan keputusan sing apik banget lan ngrubah jagad sing wis digawe, akeh perhatian media sing dituju menyang lemari klambi.

Aku ora bisa nemokake salinan babagan ikatan sing dipakai dening Pimpinan mayoritas Senat AS (R) Mitch McConnell utawa penata rambut kanggo Ketua Panitia Kehakiman House, Kongres (D) Jerry Nadler, utawa desainer setelan sing dipakai Senator AS. lan Pimpinan Minoritas Senat (D) Chuck Schumer.

Nanging, telusuran Googleku diganjar ewonan tembung babagan Speaker DPR, Kongres Nancy Pelosi, kanthi pitakon lan informasi wiwit saka rambut kanthi gaya menyang emporium ing toko lan desainer favorit.       

Sanajan Pelosi minangka salah sawijining wanita paling kuat ing planet iki lan nyekel nomer loro kanggo pindhah menyang Kantor Presiden, amarga dheweke wanita, dheweke nggunakake berita utama lan dudu apa sing wis ditindakake sajrone prastawa penting sejarah.

Pelosi minangka wanita pertama ing sejarah AS sing nyekel jabatan Speaker House (Januari 2019). Paling anyar, Pelosi bisa ngatur Dewan Perwakilan sing didominasi Demokratik kanggo nggawa dakwaan impeachment marang Presiden Amerika Serikat sing lungguh.

Tinimbang fokus ing set skill sing dibutuhake kanggo nggawa klompok politikus sing duwe minat, kesetiaan, proklamasi, budaya, pengalaman lan pendhidhikan kanggo setuju apa wae, apa wae keputusan impeachment, fokuse yaiku kanggo desainer jas abang (2013, Max Mara, Ian Griffiths / Desainer) lan pin pin pinunjul sing dienggo (Harga eceran, $ 125). Pin kasebut dirancang dening Ann Hand (Washington, DC) lan minangka Majelis Dewan Perwakilan AS lan kadang diarani Mace of Republic. Desain kasebut duwe elang kanthi swiwine sing nyebar, diimbangi ing poros bundel 13 batang. Sejarah nemokake manawa iki minangka simbolis Sergeant at Arms - Pelosi. Iki uga minangka pratelan kekuwatan lan kesatuan.

Desainer Max Mara, Ian Griffiths, nyathet manawa Pelosi minangka muse kanggo koleksi musim gugur taun 2019, "analisis lengkap babagan carane sandhangan bisa digunakake." Wanita politik liyane sing misuwur karo desainer kalebu Senator Elizabeth Warren, mantan Ketua Federal Reserve, Janet Yellen, mantan Sekretaris Negara, Hillary Clinton lan Hakim Pengadilan Tinggi Elena Kagan sing ditata Nina McLemore. McLemore menehi saran marang para wanita babagan apa sing kudu dipikirake nalika ganti klambi listrik: warna sing padhet lan cerah (pola ngganggu); celana cekap - cekap (ora kenthel utawa sithik); lengen klambi utawa ing ndhuwur balung tangan (dawa banget lan sampeyan katon ora pati penting) lan kain berkualitas tinggi.

Sandhangan Hilary Clinton wis dicithak nganggo jaket lan celana saka Susanna Beverly Hills lan gelang pesona dheweke dirancang dening Monica Rich Kosann (ritel @ $ 12,900) utawa Varda Singer (iki masalah sing debat). Clinton dikritik amarga nganggo jaket Giorgio Armani $ 12,495 nalika menehi pidato ing ngendi dheweke mriksa ketimpangan penghasilan. Editor Majalah Vogue, Anna Wintour, wis nyathet dadi fashion konsultan Clinton.

Desainer perhiasan favorit kanggo First Lady Barbara Bush yaiku Kenneth Jay Lane lan diakoni minangka pengaruh utama kanggo nggawe popularitas perhiasan mutiara. Alfred Philippe saka Trifari ngrancang perhiasan kanggo First Lady Mamie Eisenhower lan minangka sing pertama nganggo set perhiasan kostum ing bal perdana.

Wanita kerajaan duwe aturan perhiasan sing ditemtokake saben wayah awan lan dina minggu uga acara kasebut. Miturut Myka Meir, ahli Royal, saben duchess duwe tim pitulung kanggo mbiyantu klambine lan milih perhiasan. Wanita kerajaan ora bisa nganggo berlian nalika awan (kajaba cincin kawin utawa perhiasan agama) amarga katon mewah. Intan diwenehake kanggo nyandhang sore. Sadurunge 6 PM kraton bisa nganggo logam, watu permata, mutiara lan safir.

Pilihan sepatu uga diatur karo aturan. Ing wayah awan, nalika duchess lagi kerja, dheweke diidini nganggo sepatu jempol kanthi titik bunder. Ing wayah wengi, platform cilik diidini minangka sepatu mbukak; Nanging, iki biasane kanggo acara karpet abang.

Apa Perhiasan duweke Eksekutif?

Adhedhasar tren sing ditemtokake dening wanita ing posisi kekuwatan (pikirake Madeline Albright, Jill Wine-Banks, Esq.) Sing nganggo wanita, nalika dheweke nganggo lan pesen sing dikirim - minangka wawasan penting kanggo wanita ing (utawa ngupayakake ) kekuwatan.

Kasunyatane, pria lan wanita wis pirang-pirang atus nganggo perhiasan. Ing sawetara kedadean, perhiasan nutupi saben bagean ing awake ... kadang amarga sebab agama, kaping liyane amarga pratelan kekayaan sing katon, lan ing kasus liyane, kanggo nggawe komentar sosial / politik. Sampeyan uga bener yen dicathet manawa kadhang-kadhang perhiasan digunakake kanggo nambah tampilan (utawa klambi) lan / utawa minangka batu sentuh kanggo keamanan pribadi.

Apa sing bakal dipakai lan kapan nganggo tren perhiasan bisa surut lan puluhan taun; nanging, ana unsur gaya dhasar sing kudu dipikirake adhedhasar kahanan.

Sapa sing Nggawe Aturan?

Aku ora ngerti sapa sing nggawe aturan babagan sapa, apa, lan kapan nganggo perhiasan, nanging kasunyatane wis kalebu gaya urip kita lan kudune wayahe, (paling ora) kanggo dipikirake.

Miturut sejarah, rasane ala kanggo campuran logam; untung, aturan iki dikunci ing buku teks sejarah sejarah. Dina iki luwih becik ora nganggo kombinasi emas, perak, pewter, tembaga, apa wae sing nggawe sampeyan rumangsa apik lan nambah tampilan lan gaya pribadi. Malah luwih becik nyampur watu permata kanthi watu palsu.

Ana wektu nalika wanita ora bisa nganggo cincin ing driji dering kiwa kajaba iku cincin pertunangan utawa band pengantin. Iki minangka aturan liyane sing wis ora dikunci ing buku teks. Pengin nganggo cincin (utawa loro) ing saben tangan? Ora masalah - mung elinga "kurang luwih."

Sampeyan bisa uga angel ngandel yen set cocog minangka pernyataan mode - kabar apik yaiku yen wis ora ana maneh. 

Apa sing Dipakai Nalika

Sawetara potongan bisa dipakai saben wektu. Kanggo pasangan sing wis omah-omah, band penganten mesthi ditrima. Perhiasan liyane kabeh-wektu minangka jam tangan kaya kalung kenang-kenangan.

Perhiasan Kantor

Nganggo perhiasan ing kantor pancen apik tenan yen ora ngganggu utawa rame. Mesthi wae, nggawe pernyataan pribadi bisa ditampa anggere ora nyerang klien utawa bos. Iki minangka manajer sing wicaksana sing ngirit sequins, flash lan bling sajrone jam-jam. Tren mode liyane - tengkorak lan balung - paling apik disimpen sawise kerja.

Acara Formal

Acara resmi minangka kesempatan sing sampurna kanggo elegan. Iki wektu sing pas kanggo nganggo perhiasan sing paling apik. Cathetan ati-ati - perhiasan paling apik digunakake minangka aksesoris klambi amarga kakehan sing bisa ngganggu. Apa sing bisa digunakake: mutiara, berlian, lan watu larang regane liyane. Sampeyan bisa uga tantangan, nanging luwih becik mbatesi pratelan mode menyang potongan ukuran gedhe kanthi pilihan liyane sing duwe peran dhukungan.

Perhiasan Pesta

Sawise pesta kerja? Wektu sing cocog kanggo clanging bangles lan akeh bling.

Perhiasan Plancongan

Apa sing ora nganggo. Nalika lelungan menyang luar negeri, aja nganggo perhiasan mewah, kajaba sampeyan pengin diwenehi tag kanggo TKP. Sanajan seneng banget duwe perhiasan kaya ing plancongan, ana sebab kenapa bisa menehi tantangan:

1. Rusak. Mbuwang potongan kanthi acak menyang barang utawa tas bisa nyebabake rusak.

2. Nglacak. Kemasan / pembongkaran; nyelehake koper liwat mesin keamanan, supaya tas ora dijaga - kabeh bisa nyebabake kapitunan.

3. Asuransi. Kawicaksanan omah bisa (utawa ora) nutupi kerugian perhiasan ing njaba AS.

4. Lampu sorot. Nganggo perhiasan bisa narik perhatian sing ora dikarepake.

Isih tekad kanggo nggawa barang sing apik:

1. Inventaris perhiasan, motret, lan ngerti ing endi resi yen permata ilang / dicolong lan sampeyan pengin nggawe klaim asuransi.

2. Ngendi sampeyan nyimpen perhiasan nalika sampeyan ana ing pantai utawa lereng? Gampang mbukak brankas kamar hotel… dadi - apa sing bakal sampeyan lakoni?

Masa Depan kanggo Perhiasan

Industri perhiasan siyap kanggo tuwuh. Penjualan global tahunan US $ 165 milyar (148 milyar Euros) diarep-arep bakal tuwuh 5-6 persen nganti US $ 279 milyar (250 milyar Euros) ing taun 2020. Keluwen kanggo perhiasan akeh banget. Penelitian nuduhake manawa ana internasionalisasi lan konsolidasi ing industri, uga produk merek, saluran distribusi sing dikonfigurasi maneh, lan mode cepet. Kajaba iku, para wanita tuku perhiasan kanthi macem-macem alasan sing diwiwiti saka kapercayan wanita sing nyata, nganti tandha-tandha kamardikan finansial lan sukses profesional.

Anting-anting (kanthi berlian) minangka sing laris. Robin Davis (Neil Lane Couture) Townsend Group lan Randy Soto (Harry Winston ing Beverly Hills), nglaporake manawa wanita tuku permata amarga nambah ukuran lemari klambi. Tuku populer kalebu potongan khusus sing bisa transisi saka konferensi menyang koktail. Anting-anting saka koleksi Cartier cocog karo panjaluk iki lan dirancang kanggo "wanita feminin, canggih, sensual lan sing paling penting, wanita independen" (Direktur Regional, Maryam Saghatelian) - target konsumen Cartier.

Wanita nganggo jam tangan lan gelang klasik. Ing Neil Lane, gelang platinum sing ditumpuk, onyx lan intan iku populer, lan gelang kembang ungu-lan-ijo Gucci sing gelang kembang gelang minangka favorit fashion miturut Elizabeth Kanfer, Direktur Aksesoris Saks Fifth Avenue. Solo (Winston) nemokake manawa para wanita pengin jam tangan sing ora trendi nanging tanpa wates wektu. Jam tangan populer ing Cartier yaiku Tank Francaise lan ing Chopard, gaya berlian ngambang klasik populer. Perhiasan bermerek nyumbang 60 persen penjualan ing industri jam tangan, lan perhiasan kanthi merek mung 20 persen perhiasan umume nanging bisa nambah

Industri perhiasan tetep utamane lokal. Sepuluh klompok paling dhuwur duwe 12 persen pasar global. Mung rong perusahaan, Cartier lan Tiffany & Co., sing ana ing peringkat Interbrand dadi 100 merek global paling dhuwur. Sisane - Kristus ing Jerman, Chow Tai Fook, China, lan perusahaan cilik utawa menengah nggawe siji kantor cabang.

Napa Kudu Nguwatirake: Kesan Pertama minangka kesan sing awet. Sèket lima persèn persepsi wong liya babagan sampeyan adhedhasar penampilan sampeyan. Pitung puluh lima persen rekrutmen percaya manawa kepiye klambi kerja bisa nyebabake kinerja kerja, gaji, lan kemungkinan promosi. Dadi

Perhiasan Curated saka Pertunjukan JA New York. Eksekutif: Apa sing Bisa Digunakake / Nalika

Acara JA ing Javits ing Manhattan minangka pameran dagang sing penting lan ora bisa dilalekake. Luwih saka 100 taun, JA New York nggabungake anggota industri perhiasan sajrone telung dina tuku, interaksi tren, berburu harta karun, lan bangunan bisnis. Acara kasebut nduwe koleksi koleksi perhiasan paling apik ing musim iki, nyedhiyakake kesempatan tuku sing diwiwiti saka berlian lan emas nganti kostum lan adat. Acara kasebut dikemas karo OMGs lan WOWs.

Draft otomatis
Sampurna kapan
Draft otomatis
Pesta Makan Malam karo Direksi
Draft otomatis
Kelas Bisnis Pesenan utawa Jet Pribadi
Draft otomatis
Nedha bengi Klien
Draft otomatis
Hadiah kanggo Kolega
Draft otomatis
Acara JA ing Javits Convention Center
Draft otomatis
Draft otomatis

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan