Ngeculake Warta Arab Saudi budaya Industri Hospitality News wong tanggung jawab Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Polo Star dibukak dadi Brand Ambassador AMAALA

Draft otomatis
globalphotostar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bintang polo global lan model Ralph Lauren, Ignacio Figueras, wis dadi duta besar merek AMAALA, tujuan pariwisata eksklusif sing dikembangake ing pesisir Laut Merah Arab Saudi.

Sing luwih dikenal kanthi jeneng 'Nacho', Figueras dadi salah sawijining 100 pemain polo top ing saindenging jagad. Biasa ing program TV internasional, bintang kasebut duwe pengikut global sing gedhe banget lan tau dipilih dadi pria paling tampan nomer loro ing donya dening para pamiarsa majalah Vanity Fair. Ing peran paling anyar, Nacho bakal mbantu mbentuk fasilitas polo kelas dunia ing AMAALA lan makili merek ing pertandingan polo internasional. 

"Aku mesthi negesake misi kanggo nggawa polo menyang jagad sakdurunge, mula kesempatan kanggo mbantu nggawe fasilitas polo paling apik ing donya minangka kesempatan sing luar biasa lan aku ora bisa nolak," komentar Figueras. "Aku bakal takon babagan strategi umum kalebu desain, konstruksi, operasi, pemasaran lan perencanaan acara fasilitas polo ing AMAALA."

Minangka Duta Besar AMAALA fokus ing olahraga polo, Nacho bakal ditugasi nggawe acara polo bergengsi ing AMAALA, uga ing saindenging jagad liwat sponsor tim lan aktivasi liyane. Dheweke bakal mbantu nggawe Akademi Pelatihan AMAALA Polo, nyengkuyung partisipasi para pemuda ing olahraga kasebut lan menehi kesempatan kanggo para tamu pinilih kanggo latihan bareng dheweke dadi pelatih polo pribadi.

Ngomentari kesepakatan kasebut, Chief Executive Officer AMAALA Nicholas Naples ujar, "Kemitraan kita karo Nacho nuduhake manawa kita serius ndeleng polo minangka komponen olahraga AMAALA lan pengalaman gaya urip. Nacho ajeg rangking ing antarane pemain paling dhuwur ing donya kanthi profil sing ngluwihi olahraga kasebut lan dheweke entuk moniker kasebut minangka 'David Beckham saka polo'. Dheweke dadi duta besar kanggo fasilitas kelas internasional sing bakal nuwuhake olahraga polo ing Arab Saudi. ”

Desain kabeh fasilitas polo bakal adhedhasar benchmark internasional, lan bakal kalebu jumlah, ukuran lan lokasi aset polo lan fasilitas ekuestri liyane sing cocog kanggo nggawe papan kelas internasional. Fasilitas bakal kalebu hotel sing duwe tema berkuda lan klub desa, villa lan taman paddock, kandhang jaran, fasilitas numpak jaran, lan area perawatan spa jaran / pamulihan. Fasilitas kasebut uga bakal diwenehi area pengunjung, jalur jaran, lan nunggang jaran kanggo tujuan rekreasi. Uga bakal ana kemah kuda kanggo bocah-bocah.

"Iki nyenengake banget kanggo olahraga polo ing Kerajaan," ujare Ketua Federasi Polo Saudi Amr Zedan. "Fasilitas sing direncanakake ing AMAALA pancen kelas internasional lan bakal menehi inspirasi kanggo generasi anyar Saudi kanggo njupuk olahraga lan sinau saka bintang-bintang global kaya Nacho."

Sawise ditandatangani kemitraan resmi, Nacho ndadekake tim polo AMAALA menang ing Kejuaraan Polo Gurun AlUla sing bersejarah. Pertandhingan kaping pisanan sing diatur karo asosiasi karo Federasi Polo Saudi, uga Komisi Kerajaan kanggo AlUla, dipentasake minangka bagean saka Musim Dingin ing festival Tantora. Menehi patang tim saka telung pemain kalebu Tim AMAALA, Team AlUla, Team Al Nahla Bentley lan Team Richard Mille, juara kasebut nyayakake kemenangan bersejarah Team AMAALA, sing dipungkasi ing upacara penghargaan sing dipandhegani dening Paduka Seri Abdulaziz bin Turki bin Faisal ketua Umum Panguwasa kanggo Olahraga.

AMAALA ditrapake ing telung pilar kesehatan lan olahraga, seni budaya lan srengenge, segara lan gaya urip. Iki uga didedikake kanggo praktik bangunan lan operasional sing berkelanjutan, kanthi pelestarian lingkungan lan peningkatan penting kanggo sukses proyek sing ambisi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.