Airlines Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pamrentah Brasil nyetujoni kesepakatan Boeing - Embraer

Pamrentah Brasil nyetujoni kesepakatan Boeing lan Embraer
Pamrentah Brasil nyetujoni kesepakatan Boeing - Embraer
ditulis dening Kepala Editor Tugas

US Boeing lan Embraer Brasil nampani persetujuan tanpa syarat saka kemitraan strategis kasebut dening Dewan Administrasi Umum Pertahanan Ekonomi (CADE) Umum (SG) ing Brasil. Keputusan kasebut bakal dadi final sajrone 15 dina sabanjure kajaba ana tinjauan sing dijaluk dening Komisioner CADE. Kemitraan kasebut saiki wis entuk idin tanpa syarat saka saben yurisdiksi peraturan kajaba Komisi Eropa, sing terus menilai kesepakatan kasebut.

"Reresik paling anyar iki minangka dukungan liyane saka kemitraan kita, sing bakal nggawa kompetisi sing luwih gedhe ing pasar jet regional, nilai sing luwih apik kanggo para pelanggan lan kesempatan kanggo para karyawan," ujare Marc Allen, Boeingpresiden Embraer Kemitraan & Operasi Grup.

"Persetujuan kesepakatan Brasil kasebut minangka demonstrasi sing jelas babagan sifat kemitraan kanggo kemitraan kita," ujare presiden lan CEO saka Francisco Gomes Neto Embraer. "Iki ora mung bakal nguntungake para pelanggan, nanging uga ngidini tuwuhing industri industri penerbangan aeronautika Brasil ing Embraer lan Brasil."

Saiki, idin ora sah ing Brasil, Amerika Serikat, China, Jepang, Afrika Selatan, Montenegro, Kolombia, lan Kenya. 

Boeing lan Embraer wis diskusi karo Komisi Eropa wiwit pungkasan taun 2018, lan terus kerja bareng Komisi nalika nerusake transaksi kasebut.

"Kita wis melu produktif karo Komisi kanggo nduduhake sifat pro-kompetitif kemitraan sing direncanakake, lan kita ngarepake asil sing positif," ujare Allen Boeing. "Amarga dukungan positif sing wis ditemokake saka para pelanggan ing saindenging Eropa lan idin tanpa syarat sing wis ditampa saka kabeh regulator liyane sing wis nganggep transaksi kasebut, kita ngarep-arep entuk persetujuan pungkasan kanggo transaksi kasebut kanthi cepet."

Kemitraan strategis sing direncanakake antarane Embraer lan Boeing kalebu rong usaha patungan: siji patungan gabungan saka pesawat komersial lan operasi layanan Embraer (Boeing Brasil - Komersial) ing ngendi Boeing bakal duwe 80 persen lan Embraer bakal nyekel 20 persen; lan patungan liyane kanggo promosi lan pangembangan pasar kanggo pesawat multi-misi pesawat udara C-390 Milenium (Boeing Embraer - Pertahanan) ing endi Embraer bakal duwe saham 51 persen lan Boeing bakal duwe 49 persen maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov