Wisata sing Bisa Diakses Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Heathrow ngumumake janji janjian kanggo ngowahi pengalaman pitulungan

Heathrow ngumumake janji janjian kanggo ngowahi pengalaman pitulungan
Heathrow ngumumake janji janjian kanggo ngowahi pengalaman pitulungan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Heathrow ngumumake manawa kampanye kampanye cacat, Helen Dolphin MBE, lan regulator kesetaraan lan inklusi, Keith Richards, uga wis dijenengi dadi ketua mitra anyar Heathrow Access Advisory Group (HAAG). Konsultan lelungan sing bisa diakses, Geraldine Lundy, bakal ndhukung Helen lan Keith dadi wakil ketua HAAG, nggarap klompok independen kanggo mesthekake yen aksesibilitas lan inklusi mesthi dadi prioritas utama agenda Heathrow.

Anggota HAAG bakal ngawasi investasi senilai £ 30 yuta kanggo peralatan, sumber daya lan teknologi anyar kayata teknologi Navilens canggih sing Heathrow lagi kerja karo Royal National Institute of Blind People (RNIB) kanggo diadili. Navilens bisa digunakake kanthi nggunakake sistem spidol bespoke lan algoritma deteksi sing kuat kanggo nuntun penumpang cacat visual liwat bandara, menehi dheweke bisa lelungan kanthi mandiri. Sidhang kasebut bakal diwiwiti ing wiwitan musim semi.  

Helen Dolphin MBE minangka kampanye sing komitmen kanggo ningkatake transportasi kanggo penyandang cacat. Helen sing ora duwe kabisan, bakal nggawa pengalaman akeh lan uga dadi anggota panel konsumen Otoritas Penerbangan Sipil (CAA). Helen uga kerja minangka spesialis mobilitas independen, menehi saran marang para profesional babagan carane nambah aksesibilitas. Ing 2015, dheweke dianugerahi MBE dening Pangeran Charles, amarga kerja kampanye kanggo para pengendara motor cacat. 

Keith Richards dilatih minangka barrister lan dheweke wis dadi anggota independen lan direktur non-eksec ing pirang-pirang badan pangaturan ing macem-macem sektor. Dheweke spesialis babagan regulasi mandiri, kesetaraan lan hak-hak konsumen sing kalebu lan nyiyapake Panel Pelanggan ing CAA sadurunge dadi Kursi suwene nem taun nganti 2017. Keith uga saiki dadi anggota dewan ing Watchdog konsumen, Focus Transport, uga Ketua Komite Penasihat Transportasi Orang Kurang Upaya (DPTAC) ing Departemen Pengangkutan.

Geraldine wis kerja ing industri penerbangan luwih saka 20 taun, saengga para penyandang cacat bisa mabur kanthi aman lan penak. Sajrone pirang-pirang taun kerja ing Virgin Atlantik, dheweke menehi pengaruh marang maskapai kasebut kanggo ngenalake hiburan sing bisa diakses lan latihan kanggo ngadhepi kolega kanggo mbantu para penyandang cacat. Ing 2019, Geraldine dadi konsultan independen lan wis menehi layanan lan saran kanggo maskapai penerbangan, bandara, badan industri penerbangan lan penyandang cacat.

Kanggo luwih ngiyatake Tim Hubungan lan Layanan Pelayanan Heathrow dhewe, Sarah Charsley, uga wis diangkat dadi Kepala Transformasi Layanan Bantuan lan sing bakal makarya bebarengan karo HAAG kanggo ngowahi penawaran pitulungan bandara. Sarah wis makarya ing Heathrow luwih saka sepuluh taun lan wis main peran penting kanggo makarya karo macem-macem pihak kanggo ngowahi operasi bagasi kasebut.

Sambutan janjian kasebut, Direktur Hubungan Pelanggan lan Layanan Heathrow, Liz Hegarty ujar: "Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim anyar kanggo terus nambah lan nyipta masa depan layanan pitulung - kanggo sing lelungan karo kita dina iki, lan penumpang sing bakal mabur liwat Heathrow sing ditambahi mbesuk. Tim anyar kabeh seneng banget nggawe Heathrow supaya bisa diakses lan kalebu kabeh, tenaga lan keahliane bakal migunani banget kanggo bandara lan para penumpang nalika Heathrow miwiti dekade pengiriman. "

Ngomentari janjian kasebut, Helen Dolphin MBE, Ketua Co HAAG: "Aku seneng banget ditunjuk dadi Ketua gabungan HAAG. Iki minangka wektu sing apik banget kanggo nggarap Bandara Heathrow amarga investasi sajrone sepuluh taun kanggo penumpang bandara. Aku kepengin banget supaya wong cacat duwe kesempatan sing padha kanggo mabur kaya wong liya lan njamin Heathrow nyedhiyakake layanan pitulung paling apik ing saindenging jagad. ”

Keith Richards, Ketua Co HAAG nambahake: "" Ditunjuk dadi Ketua Grup Penasihat Akses Heathrow karo Helen minangka pakurmatan sing nyata, lan aku ngarep-arep bisa kerja bareng klompok sing antusias, berpengalaman lan profesional iki. Wayahe nyenengake kanggo dadi bagean saka program pangowahan sing bakal nantang bandara kanggo ningkatake layanan pitulung, nggawe lelungan udara luwih kalebu lan menehi kapercayan marang wong liya supaya bisa mabur. ” 

Geraldine Lundy, Wakil Ketua HAAG ujar: "Aku seneng bisa kerja bareng karo Bandara HAAG lan Heathrow kanggo ningkatake layanan lan fasilitas sing diwenehake kanggo para penyandang cacat. Aku yakin manawa bandara kasebut setya banget kanggo ngirim layanan kelas internasional kanggo kabeh - topik sing paling dakresnani. Aku bakal ngrasakake banget yen bisa ndhukung Heathrow ing wilayah iki. "

Ing 2019, Heathrow wiwit nyoba panyedhiya pitulung anyar ing Terminal 5. Sidhang iki diluncurake sadurunge tender layanan maneh kanggo implementasine ing pungkasan taun 2020, sing tujuane mbantu bandara entuk visi supaya diberi peringkat " apik banget ”ing peringkat aksesibilitas bandara taunan CAA ing taun 2022. Bandara iki uga nggelar 'lanyard bunga matahari' sing khas sing mbantu akeh penumpang cacat ndhelik bisa didhukung nalika mabur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov