Ngeculake Warta Mesir Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Biaya pariwisata GCC ing Mesir bakal nambah 11% ing taun 2020

Pilih basa sampeyan
Biaya pariwisata GCC ing Mesir bakal nambah 11% ing taun 2020
GCC tourism
ditulis dening editor

Pariwisata GCC ngarepake turis menyang Mesir bakal nglampahi $ 2.36 milyar ing taun 2020, tambah 11% tinimbang taun 2019, kanthi pengunjung saka Arab Saudi sing nyebabake pertumbuhan iki, miturut data anyar sing diterbitake sadurunge Pasar Plancongan Arab 2020, sing kedadeyan ing Dubai World Trade Center saka 19-22 April 2020.

Pengunjung saka Arab Saudi menyang Mesir nggawe 1,410 lelungan ing 2019 kanthi ramalan 1.8 yuta turis ing taun 2024, Tarif Pertumbuhan Tahunan Senyawa (CAGR) 5%. Ing babagan belanja pariwisata, pengunjung Arab Saudi ngentekake $ 633 yuta ing taun 2019 sing diperkirakan bakal tuwuh dadi CAGR 11% nganti taun 2024, tekan $ 1.13 milyar, miturut Internasional Colliers riset sing ditugasake dening penyelenggara ATM, Pameran Plancongan Reed.

Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Perjalanan Arab, ujar: "Total kuitansi pariwisata ing Mesir sing regane $ 16.4 milyar ing taun 2019, bakal entuk rata-rata 13% CAGR sajrone limang taun sabanjure nganti $ 29.7 milyar."

"Lan Mesir uga duwe pasar njaba sing signifikan kanggo GCC. 1.84 yuta pengunjung teka ing 2019 lan iki kira-kira bakal nambah dadi 2.64 yuta ing taun 2024, "tambah Curtis.    

Pasar sumber paling dhuwur ing Mesir yaiku Jerman kanthi 2.48 yuta wong sing teka kanthi kenaikan 46% ing taun 2018 lan total belanja $ 1.22 milyar ing taun 2019. Kedatangan Jerman diprakirake bakal tekan 2.9 yuta ing taun 2024 kanthi total proyeksi $ 2.18 milyar.   

Nalika para rawuh saka Eropa ngarep-arep dadi kontributor paling gedhe saben dhaerah, mundhak saka 6.2 yuta ing taun 2018 dadi 9.1 yuta turis ing taun 2022, para rawuh saka GCC 11% bakal nuduhake salah sawijining tingkat pertumbuhan paling dhuwur.  

 "Sajrone 12 wulan kepungkur, industri pariwisata Mesir wis nyekseni pertumbuhan sing luar biasa, kanthi tekane 57.5% saka 11.3 yuta ing 2018 dadi 17.8 yuta ing taun 2019. Pertumbuhan dipicu dening Pound Mesir sing luwih murah lan insentif pemerintah kanggo maskapai penerbangan charter sing ngoperasikake penerbangan internasional, ”Jarene Curtis.

Spesialis data lan analytics STR komentar yen Sharm El Sheikh ngasilake pemulihan kanthi RevPAR mbalek maneh 315% sajrone wulan November 12 wulan antara 2016 lan 2019. Hurghada ngetutake kanthi kenaikan 311%, dene Kairo & Giza nyathet pertumbuhan 138%.

"Ngerteni jumlah sing apik banget, kita nyaksikan tambah 23% jumlah pengunjung sing kepengin nindakake bisnis karo Mesir, nganti meh 4,000," tambah Curtis.

Nggunakke kebangkitan para turis iki, Mesir bakal bali menyang ATM 2020 karo sawetara perusahaan turis sing misuwur ing negara kasebut kalebu Papan Promosi Pariwisata Mesir, Dana Tours, lan Orascom Development Mesir, sing nambah 29% partisipasi wiwit taun 2018. 

 Sawise Jerman, pasar sumber paling gedhe nomer loro ing taun 2019 yaiku Ukraina, kanthi 1.49 yuta pengunjung, meh 50% tuwuh ing taun sadurunge. Peningkatan sing luar biasa iki utamane didorong dening kasedhiyan penerbangan langsung, sing diwiwiti maneh, sawise penundaan rong taun, ing wulan April 2018.

Investasi modal pariwisata Mesir, sing diramalake wis tekan $ 4.2 milyar ing taun 2019, nganti 25% ing taun 2018, bisa dibenerake sawise pengumuman utama Departemen Perhubungan (DoT) Inggris, digawe tanggal 22nd Oktober 2019. DoE mungkasi larangan penerbangan langsung antarane Inggris lan resor Laut Merah Sharm El Sheikh.

"Iki kudu ngundhakake nomer pengunjung Inggris kanthi signifikan ing taun 2020 lan liyane," ujare, "Sawetara dina sawise larangan penerbangan Inggris menyang Sharm al-Sheikh diangkat, Duta Besar Inggris ing Mesir Geoffrey Adams negesake yen meh setengah yuta warga Inggris bakal ngunjungi Mesir sadurunge pungkasan taun 2020, dorongan utama pariwisata Mesir.

Sawise larangan penerbangan dileksanakake, miturut angka STR, pendhudhukan hotel ing taun sabanjure udakara 33.6% - taun kepungkur wis mundhak dadi 59.7%.

"Nggoleki luwih adoh tinimbang pasar sumber utama saiki, kemasukan pengunjung ing taun 2020, akeh pengunjung Rusia sing isih bakal bali, uga pasar Tiongkok, mbesuk bakal bisa menehi pariwisata Mesir," ujare Curtis

ATM, sing dianggep profesional industri minangka barometer kanggo sektor pariwisata Wétan Tengah lan Afrika Lor, nampani meh 40,000 wong ing acara taun 2019 kanthi perwakilan saka 150 negara. Kanthi luwih saka 100 peserta pameran debut, ATM 2019 nampilake pameran paling gedhe saka Asia.

Ngadopsi Acara kanggo Pertumbuhan Pariwisata minangka tema pertunjukan resmi, ATM 2020 bakal nggawe sukses edhisi taun iki kanthi sesi seminar sing mbahas babagan pengaruh acara pariwisata ing wilayah kasebut nalika menehi inspirasi ing industri perjalanan lan perhotelan babagan generasi sabanjure. saka acara.

eTN minangka mitra media kanggo ATM.

Kanggo warta luwih lengkap babagan ATM, waca: https://arabiantravelmarket.wtm.com/media-centre/Press-Releases/

Babagan Pasar Plancongan Arab (ATM)

Pasar Plancongan Arab (ATM) minangka acara plancongan lan turis internasional sing utama, ing Timur Tengah - ngenalake para profesional turis mlebu lan njaba menyang luwih saka 2,500 tujuan, obyek wisata lan merek sing paling narik napas, uga teknologi canggih sing paling anyar. Menarik meh 40,000 profesional industri, kanthi perwakilan saka 150 negara, ATM bangga bisa dadi pusat kabeh ide lelungan lan pariwisata - nyedhiyakake platform kanggo ngrembug babagan industri sing terus berubah, nuduhake inovasi lan mbukak kunci peluang bisnis sajrone patang dina . Anyar kanggo ATM 2020 yaiku Travel Forward, acara inovasi lelungan lan perhotelan mewah, puncak konferensi khusus lan forum pembeli ATM kanggo pasar sumber utama India, Arab Saudi, Rusia lan China uga Arival Dubai @ ATM sing diresmekake - khusus forum tujuan. www.arabiantravelmarket.wtm.com.

Acara sabanjure: Minggu 19 nganti Rebo 22 April 2020 - Dubai #IdeasArriveHere

Babagan Minggu Plancongan Arab

Minggu Plancongan Arab minangka festival acara sing kedadeyan ing njero Pasar Market Arab 2020. Seminggu uga kalebu ILTM Arabia, Travel Forward sing wiwitan, acara inovasi teknologi wisata lan keramahan anyar sing diluncurake taun iki, lan Arival Dubai @ ATM, tujuan khusus forum Kajaba iku, bakal dadi Forum Pembeli ATM kanggo pasar sumber utama India, Arab Saudi, Rusia lan China lan acara Jaringan Kacepetan ATM. Nyedhiyakake fokus anyar kanggo sektor pariwisata lan Timur Tengah - ing sangisore atap sajrone seminggu. www.arabiantravelweek.com

Acara sabanjure: Kamis 16 nganti Kamis 23 April 2020 - Dubai

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.