24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Hotel & Resor News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pembaruan Gempa Kuba kanggo turis

Pembaruan Gempa Kuba kanggo turis
cubacars
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata apik banget ing Kuba, lan para tamu tetep nikmati preinan sawise dina 7.7 saiki. gempa ing pesisir Kuba.

Dr. Enrique Arango Arias, kepala Layanan Seismologis Nasional Kuba, marang media negara manawa ora ana kerusakan serius utawa cedera sing dilaporake.

Bandara ing Kuba operasi kaya biasane.

Gempa kasebut dirasakake banget ing Santiago, kutha paling gedhe ing sisih wétan Kuba, ujare Belkis Guerrero, sing kerja ing pusat budaya Katolik Roma ing tengah Santiago. Bangunan ing Miami, Florida dievakuasi lan dalan ditutup kanggo menehi wektu kanggo mriksa akibat gempa raksasa saiki.

"Kita kabeh wis lungguh lan krasa kursi-kursi kasebut pindhah," jarene. "Kita krungu swara rame kabeh."

Dheweke ujar manawa ora ana kerusakan sing nyata ing jantung kutha kolonial kasebut.

"Rasane kuwat banget nanging ora kayane ana kedadeyan," ujare menyang Associated Press.

Uga dirasakake rada adoh ing sisih wétan ing pangkalan Angkatan Laut AS ing Teluk Guantanamo, Kuba, ing pesisir kidul-wétan pulo kasebut. Ora ana laporan babagan cedera utawa kerusakan, ujare J. Overton, juru bicara instalasi, sing duwe total udakara 6,000 wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.