Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Tanggal resmi Festival Musik Creole World Dominica 2020 dirilis

Tanggal resmi Festival Musik Creole World Dominica 2020 dirilis
Tanggal resmi Festival Musik Creole World Dominica 2020 dirilis
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Discover Dominica (DDA), penyelenggara Festival Musik Creole World, festival musik pribumi paling gedhe ing wilayah kasebut, ngumumake tanggal resmi edhisi 2020 ing festival kasebut, kanggo 23 Oktoberrd, 24th lan 25th , 2020, ing papan sing biasane ing Windsor Park Sports Stadium, Roseau, ibukutha Dominica.

The 22nd edhisi Festival bakal dianakake seminggu kepungkur, kanggo nampung persiyapan kanggo ngrayakake negara 42 kasebutnd mengeti Kamardikan tanggal 3 November 2020. Taun iki, pelanggan Festival bakal duwe kesempatan kanggo miwiti Minggu Creole ing akhir minggu sadurunge Dina Creole lan nikmati macem-macem perayaan Creole ing minggu sawise Festival.

The WCMF sing kalebu perayaan sing luwih akeh kanggo Dominikamengeti kamardikan tahunan, lan didhisiki dening macem-macem acara budaya, kompetisi lan acara musik pinggiran, wis misuwur amarga narik sawetara tumindak utama wilayah kasebut ing genre musik kreole kaya Cadence-lypso lan Bouyon saka Dominica, Zouk saka Antillen Prancis, Compas saka Haiti, uga genre liyane sing asale Karibia lan Afrika, kaya Reggae lan Dancehall saka Jamaika, Soca lan Calypso saka Trinidad lan kepulauan Karibia liyane lan Afro-beat saka bawana Afrika.

Minangka asil popularitas festival lan permintaan penerbangan, akomodasi lan karcis kanggo periode festival, para tamu luwih disengkuyung nggawe reservasi awal kanggo penerbangan menyang tujuan lan kamar hotel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov