Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Jerman Breaking News News tanggung jawab Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lufthansa Group mbatalake kabeh penerbangan menyang China

Lufthansa Group mbatalake kabeh penerbangan menyang China nganti 9 Februari
Lufthansa Group mbatalake kabeh penerbangan menyang China
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Keamanan penumpang lan karyawan dadi prioritas utama kanggo Grup Lufthansa. Sawise ngevaluasi kabeh informasi sing kasedhiya saiki ing viruscorona, Lufthansa Group mutusake nundha penerbangan Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines menyang / saka China dharatan nganti 9 Februari kanthi efek langsung. Kajaba iku, panrimo pesenan kanggo penerbangan menyang / saka (daratan) China ditanggepi nganti pungkasan wulan Februari. Operasi pesawat menyang / saka Hong Kong bakal dilanjutake kaya sing direncanakake. Ing Klompok Lufthansa bakal terus ngawasi kahanan virus corona lan kontak karo pejabat berwenang.

Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines bakal mabur menyang tujuan masing-masing ing daratan China. Iki dimaksudake supaya para tamu kesempatan njupuk pesawat sing direncanakake lan kru bali menyang Jerman, Swiss lan Austria.

Penumpang sing duwe tiket sing ditanggepi sadurunge / tanggal 23 Januari kanggo pesawat menyang / saka daratan China antara 24 Januari nganti 29 Februari, duwe kemungkinan nggawe maneh yen gratis menyang penerbangan ing rute asli utawa mbatalake perjalanan kasebut. Iki ditrapake kanggo penumpang sing duwe tiket sing diterbitake Lufthansa, SWISS utawa Austrian Airlines lan penerbangan kanthi nomer penerbangan LH, LX, utawa OS. Perjalanan anyar kudu ditindakake paling ora nganti 30 September 2020.

Grup Lufthansa nawakake total 54 sambungan minggon reguler saka Jerman, Swiss lan Austria menyang daratan Cina. Tujuane yaiku Nangjing, Beijing, Shanghai, Shenyang lan Qingdao. Salajengipun, maskapai Grup Lufthansa nawakake 19 sambungan mingguan menyang Hong Kong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov