24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cabo Verde Airlines lan Africa World Airlines nambah sambungan udara Afrika Kulon

Cabo Verde Airlines lan Africa World Airlines nambah sambungan udara Afrika Kulon
Cabo Verde Airlines lan Africa World Airlines nambah sambungan udara Afrika Kulon
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai Cape Verdean Cabo Verde Airlines (CVA) lan Africa World Airlines (AWA) ngumumake kemitraan kanggo nambah konektivitas ing Afrika Kulon karo Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan.

Wiwit tanggal 1 Februari, CVA lan AWA bakal miwiti operasi adol integral kanggo rute kalorone maskapai kasebut.

Cabo Verde Airlines minangka maskapai penerbangan sing dijadwalake mabur tanpa mandheg saka pusat internasional ing pulau Sal, sing ngubungake papat bawana.

Kanthi kemitraan iki, penumpang AWA bakal bisa nyambung liwat hub CVA ing Sal karo rute maskapai liyane, kayata Dakar (Senegal) lan pulau-pulau Cape Verdean Santiago, São Filipe lan São Vicente.

CVA uga njamin penerbangan reguler menyang Lisbon, Paris, Milan lan Roma (Eropa), Boston lan Washington, DC (USA), lan menyang kutha-kutha Brasil ing Fortaleza, Porto Alegre, Recife, lan Salvador.

Saliyane koneksi hub, program Stabover Cabo Verde Airlines ngidini para penumpang tetep nginep nganti 7 dina ing Cabo Verde lan njelajah macem-macem pengalaman ing Nusantara tanpa biaya tambahan kanggo tiket maskapai.

Africa World Airlines beroperasi ing limang kutha ing Ghana: Accra, Kumasi, Tamale, Takoradi lan Wa. AWA uga nglayani Lagos - titik hubungane karo CVA - lan Abuja ing Nigeria, Monrovia ing Liberia, uga Freetown ing Sierra Leone lan Abidjan ing Pantai Gading.

Kemitraan iki bakal ngidini para penumpang saka loro maskapai kasebut lelungan ing antarane maskapai kanthi mung siji tiket, mung mriksa siji, lan ngidini bagasi bisa tekan tujuan pungkasan.

Jens Bjarnason, CEO lan Presiden Syarikat Penerbangan Cabo Verde, ujar: "Kita seneng banget karo kemitraan iki karo Africa World Airlines, sing mesthi bakal nambah panyambungan menyang negara-negara Afrika Kulon. Penting banget kanggo CVA nggawe kemitraan strategis kanggo nggedhekake jangkauan CVA ing Afrika Kulon, sawijining pasar sing saya tuwuh penting banget kanggo kita ”.

Michael Cheng Luo, CEO saka Airlines Dunia Afrika, ujar: "AWA seneng nambah Cabo Verde Airlines minangka mitra interline paling anyar, kanggo nyambungake penumpang ing saindenging pasar omah ing Afrika Kulon".

Kemitraan CVA lan AWA bakal efektif tanggal 1 Februari lan para penumpang bisa tuku tiket liwat saluran tuku apa wae.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov