24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News Warta Breaking Irak News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Maskapai Eropa sing bali menyang wilayah udara Iran lan Irak

Maskapai Eropa sing bali menyang wilayah udara Iran lan Irak
Maskapai Eropa sing bali menyang wilayah udara Iran lan Irak
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Grup Penilaian Risiko Keamanan Penerbangan Uni Eropa wis mbatalake saran kanggo penerbangan liwat wilayah udara Iran, ujar manawa keputusan kasebut digawe sedina sawise rapat kanggo ngevaluasi informasi paling anyar sing ana gandhengane karo keamanan lan keamanan transportasi udara komersial liwat Iran lan Irak.

Minangka asil saka rapat kasebut, rekomendasi sawetara supaya ora ana kabeh kebanjiran Irak lan Iran "minangka langkah pencegahan wis ditarik", ujare klompok kasebut ing sawijining pernyataan.

The Badan Keamanan Penerbangan Uni Eropa (EASA) lan Komisi Eropa ngetokake konsultasi sawise AS ngilangi komandan militer Iran Jenderal Qassem Soleimani lan Iran nanggapi serangan rudal ing rong pangkalan Amerika ing Irak.

"Pertahanan udara" Iran uga nembak a Pesawat penumpang Ukraina ing sanjabane Tehran, tiwas kabeh 176 wong ing kapal kasebut.

Dina Senin, maskapai penerbangan Belanda KLM ujar manawa wis nemtokake manawa aman maneh kanggo mabur liwat Iran lan Irak.

Pamrentah Inggris lan Jerman uga wis menehi kabar menyang wong-wong udara (NOTAM), sing negesake manawa maskapai komersial bisa maneh mabur liwat Iran lan Irak kanthi aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov