Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Pitakonan News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Gloria Guevara (WTTC) ing Coronavirus

Pilih basa sampeyan
kamulyan
kamulyan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aja mbatalake penerbangan, aja nutup bandara. Iki pesen saka pimpinan Travel lan Pariwisata kaya Gloria Guevara, Presiden lan CEO saka Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia.

Gloria Guevara dianggep dadi pimpinan paling pengaruh ing industri pariwisata lan pariwisata global. Organisasi dheweke dadi 200 perusahaan paling gedhe ing plancongan. Iki tegese dhuwit lan kapentingan sing gedhe.

Dina iki Gloria ngobrol eTurboNews saka asale Meksiko. Dheweke ujar: "Miturut direktur sadurunge World Health Organization, 90 persen pengaruh ekonomi-finansial wabah epidemi ing jaman biyen ora ana gandhengane karo virus. ”

"10 persen pengaruh ekonomi nalika virus pecah ana gandhengane, nanging 90 persen ana hubungane karo reaksi berlebihan lan keputusan panik sing ora rasional."

"Keputusan kasebut kalebu mbatalake penerbangan internasional, nutup bandara - kabeh sing duwe pengaruh ekonomi negatif paling gedhe. Kita uga sinau saka Organisasi Kesehatan Dunia yen akeh wong sing mati amarga kena pengaruh Ebola dibandhingake karo virus kasebut. Aku ngerti dudu perbandingan sing apik, nanging conto sing tragis. ”

"Laporan sing digawe ing WTTC ing krisis taun kepungkur duwe akeh data, lan sumber informasi sing apik babagan pengaruh finansial sajrone 11 krisis kepungkur."

"Dadi, maksudku ing kene penting kanggo nglindhungi lelungan lan pariwisata sing nyumbang 10.4 persen PDB global lan salah siji saka 10 lapangan kerja ing saindenging jagad. Aku pengin nggawe reaksi sing berlebihan ora bakal nyebabake penderitaan sing ora perlu saka sektor kita. "

WTTC nuduhake kepemimpinan amarga minangka salah sawijining organisasi wisata lan pariwisata global pisanan sing menehi reaksi medeni virus corona.

Warta liyane babagan Coronavirus: https://www.eturbonews.com/?s=Coronavirus

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.