Wisata sing Bisa Diakses Airlines Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News Investments LGBTQ Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Salaman tangan sing ganti jagad ing OTM Mumbai

Salaman tangan sing ganti jagad ing OTM Mumbai
otm
ditulis dening editor

Tangan Tangan sing Ngganti Dunia: Menteri Pariwisata saka Yunani lan India arep rapat lan ngresmekake pertunjukan wisata utama ing Asia-Pasifik, OTM Mumbai Mumbai, 31 Januari 2020: Menteri Pariwisata Yunani, Harris Theocharis bakal gabung karo Menteri India Negara Pariwisata, Prahlad Singh Patel lan Menteri Pariwisata Uttarakhand, Satpal Maharaj, ing upacara perdana OTM Mumbai, salah sawijining tradhisi plancongan paling misuwur ing India, ing Pusat Pameran Bombay tanggal 3 Februari.

Nalika Yunani wiwit melu ing OTM Mumbai ing 2016, iki dianggep minangka langkah kendel kanggo beda-beda saka pasar tradhisional. Wiwit saiki wis tuwuh akeh rekor, amarga para turis teka saka India luwih saka tikel kaping pindho ing 2017.

Tradhisi plancongan paling dawa OTM sing diarep-arep uga bakal dadi tuan rumah pameran 1050+ saka 55+ negara, sing 23 yaiku Organisasi Pariwisata Nasional (NTO). Tujuan premium saka Eropa, Afrika, lan Amerika bakal ana ing acara kasebut bebarengan karo kanca-kanca Asia. Indonesia, Malaysia, Kamboja, Jepang, Korea, Taiwan, Thailand, Sri Lanka, lan Nepal bakal ndhukung kehadiran Asia ing acara kasebut. Azerbaijan lan Yunani bakal kasedhiya kanggo nambah rasa Eropa. Mesir, Kenya, Tanzania, lan Rwanda uga ana ing OTM.

Salaman tangan sing ganti jagad ing OTM Mumbai
OTM Mumbai

Favorit domestik India uga panggung utama - luwih saka 30 Papan Pariwisata Negara lan Wilayah Teritori sing dipamerake nganggo paviliun sing nggumunake sing nyorot estetika budaya sing unik.

Kanthi Mumbai minangka pasar sumber paling gedhe ing India sing metu uga lelungan domestik, acara kasebut terus saya tuwuh saben taun. Acara telung dina kasebut nggabungake 15,000+ profesional industri lelungan kalebu 800+ pembeli lelungan B2B paling dhuwur saka pasar sumber paling misuwur ing India.

Speaker profil dhuwur ing OTM kalebu Presiden Thomas Cook (India), Presiden SOTC lan Kepala Bisnis Officer MakeMyTrip.

Miturut data sing diluncurake dening Menteri Pariwisata, wong-wong India njupuk luwih saka 30 milyar perjalanan ing India lan XNUMX juta ing luar negeri, saben taun.

Babagan OTM

OTM Mumbai minangka Gateway menyang pasar perjalanan India. OTM 2020 bakal ana ing Pusat Pameran Bombay wiwit 3 - 5 Februari 2020. Acara sing sejatine global - luwih saka 1,000 peserta pameran saka 55+ negara sing melu acara telung dina kasebut lan luwih saka 15,000 pembeli dagang B2B saka India, Asia lan liya-liyane sing melu ing OTM . Wiwit taun 1989, industri pariwisata menehi platform kanggo nindakake bisnis ing salah sawijining pasar plancongan paling cepet ing saindenging jagad - India.

Kontak Media: Laboni Chatterjee, [email dilindhungi], +91 22 4555 8555, Fairfest Media Winates

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.