24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines mbantu kulawarga korban PS752

Ukraina International Airlines nyedhiyakake pitulung kanggo kulawarga korban PS752
Ukraina International Airlines nyedhiyakake pitulung kanggo kulawarga korban PS752
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ukraina International Airlines terus nyedhiyakake kulawarga PS752 penumpang lan kru kanthi informasi, dhukungan legal, lan emosional ing Kantor Pusat perusahaan ing Kyiv uga Pusat Bantuan Keluarga ing luar negeri.

Kita ora bakal bisa ngobati rasa lara saka kacilakan pesawat UIA sing nyababake 176 penumpang lan kru ing tanggal 8 Januari 2020, ing langit Iran. Ukraina Internasional ngrasa kanggo kabeh kulawarga lan saben wong sing kena pengaruh. Wis meh sewulan wiwit kacilakan PS752 ing Teheran. Nanging, sedhih tim UIA, kulawarga, lan kanca-kanca almarhum adoh banget.

"Pikiran lan ati kita karo penumpang lan kru PS752. Kerugian parah iki bakal dadi bekas ing Ukraina Internasional, "- ujar Yevhenii Dykhne, CEO UIA, atas jenenge kabeh tim.

Kanggo kontak karo sedulur liya saka penumpang lan kru PS752, diwiwiti dina kaping siji Ukraina Internasional wiwit nyedhiyakake informasi, dhukungan legal, lan emosional liwat Kantor Pusat maskapai lan perwakilan perusahaan kasebut. Hotline ing Ukraina (internasional), Kanada, lan Iran - negara-negara sing kelangan akeh warga negara - tetep tetep operasi.

Ukraina International Airlines njaga hubungan tetep karo pejabat Iran lan Kedutaan Besar Ukraina ing Republik Islam Iran babagan bagasi sing saiki ana ing sangisoré wewenang Iran. Maskapai kasebut ngupayakake maksimal supaya para penumpang lan kru PS752 bisa dibalekake menyang kulawargane.

"Kita ngerti manawa dhukungan finansial sing tepat wektu penting banget kanggo kulawarga penumpang lan kru. Kita ngurmati dedikasi lan upaya efisien para pengacara internasional, perusahaan asuransi lan reasuransi sing ditindakake supaya bisa nindakake prosedur tartamtu sing dituju kanggo entuk lisensi ing AS lan diwiwiti kanthi mbayar maneh miturut kondisi rezim sanksi. Pangerten lan kontribusi panguwasa kanggo kabeh yuridiksi babagan syarat-syarat reimbursement penting lan penting. Ing babagan iki, kita ngarepake kabeh formalitas bakal dirampungake ing wektu ngarep, "- ujar Yevhenii Dykhne.

Maskapai iki ngucapake matur nuwun banget marang Pamrentah Ukraina lan Kanada amarga wis milih ahli kanggo neliti tragedi kasebut ing situs kasebut. Ukraina International Airlines ngundang Pamrentah Ukraina, Kanada, Inggris, Swedia, lan Afghanistan kanthi sikap internasional sing kuat sing bakal bisa nggawe investigasi sing jero lan transparan babagan sebab kecelakaan pesawat UIA, mbantu netepake tanggung jawab lan kompensasi.

"Kita ora bisa nguripake wektu maneh. Nanging, ing jaman kangelan kasebut, kita ngupayakake supaya bisa nyengkuyung dhukungan maksimal kanggo kulawarga penumpang lan kru PS752 ”, - rangkuman Yevhenii Dykhne.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov