24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam negara paling anyar sing nglarang penerbangan China

Vietnam negara paling anyar sing nglarang penerbangan China
Vietnam negara paling anyar sing nglarang penerbangan China
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat berwenang Vietnam ngumumake larangan penerbangan menyang lan China amarga bebaya nyebar viruscorona 2019-nCoV. Wiwit jam 9:00 tanggal 1 Februari, kabeh ijin penerbangan antarane China lan Vietnam dibatalake Sadurunge, provinsi Vietnam Quang Nin wis nutup tapel wates tanah karo China kanggo nyegah mlebu wong sing kena virus corona.

Saiki ing bandara ing pirang-pirang negara, perhatian khusus kanggo wong-wong sing teka saka China. Dheweke dipriksa kanthi tliti dening dokter yen ana infeksi coronavirus. Contone, ing Rusia, kabeh penerbangan saka lan menyang China dipindhah menyang terminal F sing terisolasi ing Bandara Sheremetyevo Moskow.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov