24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Warta Industri Rapat rapat News Warta Pecah Arab Saudi transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Masa Depan Transportasi sing Apik ing Kerajaan Arab Saudi

Draft otomatis
railwayforum
ditulis dening Juergen T Steinmetz

 Ing pangayoman Kustodian saka Loro Moskow Suci, Perusahaan Rel Saudi (SAR) nyorot, ing tanggal 28 lan 29 Januari 2020, fitur utama daya saing Arab Saudi ing layanan logistik, lan proyek transportasi lan prasarana sing penting papan ing negara. Sing paling apik melu ing ngarsane sawetara menteri, pejabat saka organisasi internasional lan perusahaan sing tertarik karo transportasi umume lan kereta api khusus.

Ing pidato pambuka, Yang Mulia Menteri Perhubungan, Eng. Saleh bin Nasser Al-Jasser, ngandhakake manawa 400 milyar riyal Saudi diinvestasikan ing infrastruktur sajrone dasawarsa kepungkur, nuduhake kekarepan nyata kanggo njupuk kauntungan saka lokasi istimewa Kerajaan minangka pusat sing nyambungake telung bawana. 

Yang Mulia Menteri Perindustrian lan Sumber Daya Mineral, Bandar bin Ibrahim bin Abdullah Al-Khorayef, nerangake manawa transportasi penting kanggo sektor industri lan kekayaan mineral, nerangake manawa Kerajaan ing visi kasebut bisa digunakake kanggo diversifikasi sumber penghasilan lan diversifikasi ekonomi.

Bashar Al-Malek, CEO saka Saudi Railway Company (SAR), ujar manawa forum kasebut dianakake kanggo pertama kaline ing Kerajaan Inggris lan njupuk jaman anyar ing payung Vision 2030. Dheweke nambahake manawa organisasi kasebut ana ing Riyadh nggambarake pentinge papan kasebut kanggo nglumpukake ahli lokal lan internasional ing industri kereta api kanggo nyritakake lan ngrembug babagan crita sukses lan ijol-ijolan pengalaman lan layanan sing diwenehake liwat industri iki.

Direktur Perusahaan Kereta Api Jepang Tengah, Torkel Patterson, ujar: "Kerajaan Arab Saudi nduweni kualifikasi kanggo dadi pusat regional ing layanan transportasi ekspres amarga infrastruktur lan rencana ambisius sing digunakake. Sajrone sawetara taun, bakal bakal jejer karo Jepang, China lan negara-negara Eropa ing bidang transportasi sing gumantung karo kacepetan. "

Darren Davis, CEO Maaden, nerangake manawa Kerajaan duwe insentif investasi kayata sumber daya mineral lan sumber energi sing akeh, saliyane pilar investasi tradisional adhedhasar keamanan lan keamanan, uga kasadharan masarakat lokal, lan mbesuk rencana pangembangan.

Matthias Schubert, Wakil Presiden Eksekutif Mobility ing TÜV Rheinland Group, ujar manawa inovasi minangka salah sawijining sektor penting sing wis maju ing bidang otomatisasi, nuduhake kebutuhan kanggo ngetrapake standar keamanan lan keamanan sing penting ing transportasi, amarga wis ana mokal nglewati keamanan penumpang.

Lan Andres De Leon, CEO HyperLoopTT, ngandhani babagan kreta hyperloop, nerangake manawa cepet, fokus ing manungsa, berkelanjutan, bathi, lan wis ngasilake, nuduhake manawa liwat Eropa bisa digandhengake sajrone sawetara jam.

Al Jasser: 400 milyar riyal Saudi diinvestasikan ing infrastruktur

- Al-Khorayef: Kerajaan kasebut dibedakake karo pirang-pirang perkara, sing paling penting yaiku dununge geografis

- Al Malek: Kita ngeterake bahan bakar 47 yuta ton, sing nyumbangake pamindhahan 4 yuta truk saka dalan kasebut

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.