Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Pitakonan LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kepiye Pariwisata kudu ngadhepi Coronavirus?

Pilih basa sampeyan
petertarlow
petertarlow
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

Industri wisata lan pariwisata gumantung marang para pengunjung sing bisa lelungan kanthi bebas saka sak lokasi menyang lokasi liyane. Nalika ana krisis kesehatan, utamane sing saiki ora ana vaksin, para pengunjung kanthi alami dadi wedi. Ing cilik saka Viruscorona, pamrentah China ora mung saiki wis njupuk tindakan, nanging akeh negara uga wis tumindak. 

Kanthi pati sing dilaporake kaping pisanan ing njaba Tiongkok, maneh dunia pariwisata ngadhepi krisis kesehatan liyane.  Organisasi Kesehatan Dunia wis ngumumake Coronavirus dadi krisis ing saindenging jagad. Pamrentah wis nyiyapake pusat karantina lan wates sing ditutup. Maskapai penerbangan lan kapal wis mbatalake penerbangan utawa telpon ing pelabuhan internasional lan tenaga medis ngupayakake golek vaksin anyar sadurunge virus corona nyebar lan bisa uga mutasi.

Bangsa-bangsa ing saindenging jagad iki mbatesi utawa nglarang maskapai penerbangan sing mabur menyang China. Negara-negara liyane wis nutup tapel wates utawa nuntut cathetan kesehatan sadurunge ngidini wong asing mlebu. Gumantung saka kepiye virus kasebut mutasi, nyebar, akibate pembatalan kasebut bisa nganti pirang-pirang taun. Asil kasebut ora mung kelangan dhuwit nanging uga prestise lan reputasi. Akeh bagean ing China sing wis nandhang kurang higienis lan panyebaran virus iki ndadekake kahanan ala saya parah.

Kajaba iku, kita urip ing umur rong puluh papat, pitung dina seminggu saben dina warta ing saindenging jagad. Asilé yaiku apa sing kedadeyan ing sak lokasi ing saindenging jagad meh dikenal kanthi cepet ing saindenging jagad. 

Tekanan media ora mung ateges manawa ana wong sing bakal adoh saka lokasi kasebut, nanging uga pamrentah lokal ing saindenging jagad kudu duwe kewaspadaan, supaya ora ngalami konsekuensi reputasi utawa politik. Saka perspektif pariwisata, krisis kesehatan kanthi cepet dadi krisis pariwisata.

Nalika nulis artikel iki, pejabat kesehatan umum lan ilmuwan durung jelas babagan ilmu pengetahuan ing mburine Coronavirus. Sing dingerteni personel medis yaiku virus iki ana gandhengane karo virus SARS, yaiku virus saka wiwitan abad kaping rong puluh siji sing nyebabake efek pariwisata ing papan-papan kaya Hong Kong lan Toronto, Kanada. 

Babagan Coronavirus, kita ngerti manawa nyebarake saka siji manungsa menyang wong liya. Sing durung dingerteni pejabat kesehatan yaiku yen sing nggawa penyakit ngerti yen dheweke operator utawa ora. Kasunyatan manawa akeh wong sing kena infeksi bisa uga operator tanpa ngerti nggawe masalah anyar kanggo industri medis lan industri pariwisata.

Kasunyatan manawa kita isih durung duwe pangerten sing jelas babagan carane Coronavirus nyebar utawa mutasi bisa dadi dhasar tumindak sing rasional lan ora rasional.

Industri pariwisata bisa ngrasakake rasa ora gelem lelungan kanthi lokal lan akeh wong. Rasa ora gelem lelungan iki bisa nyebabake sawetara, utawa kabeh, ing ngisor iki:

  • Cacahing wong sing mabur,
  • Ngurangi pendhudhukan panginepan sing nyebabake ora mung kelangan penghasilan nanging uga lapangan kerja,
  • Pajak sing suda dibayar karo pamrentah sing kudu golek aliran revue anyar utawa kudu ngatasi layanan sosial,
  • Ilang kapercayan lan kapercayan saka pihak lelungan.

Industri pariwisata lan lelungan ora gampang lan ana sawetara cara sing tanggung jawab supaya industri bisa ngadhepi tantangan paling anyar iki. Profesional pariwisata ngelingake yen kudu mriksa lan ngelingi sawetara dhasar nalika ngatasi krisis pariwisata. Antarane kalebu:

-Siap-siap kanggo pangowahan. Kanggo siyap yaiku duwe penumpang sing apik lan nggunakake skrining ing titik mlebu lan mangkat internasional, lan lokasi ing ngendi wong-wong bisa kontak raket, banjur

-Nggawe tanggapan sing paling apik. Kanggo ngrampungake tugas iki, pejabat pariwisata kudu mutusake kasunyatane, nyoroti tumindak pencegahan sing ditindakake ing industri pariwisata kanggo nglindhungi para plancong.

-Nggawe aliansi sabisa antara sektor pamrentah, sektor medis lan organisasi pariwisata. Gawe cara sampeyan nggarap media kanggo nyipta fakta nyata menyang umum lan kanggo nyegah panik sing ora perlu.

Profesional pariwisata ora bisa ora peduli karo aspek sing bisa diganti karo krisis lan para spesialis keamanan pariwisata kudu ngerti manawa:

-Tourisme gampang banget ngalami kahanan panik. Dina sawise tanggal 11 September 2001 kudune mulang babagan industri pariwisata manawa umume wong plancongan minangka tuku santai adhedhasar kekarepan tinimbang kabutuhan. Yen lelungan dadi wedi, mula bisa plancongan. Ing kahanan kaya ngono, bisa uga ana PHK pekerja pariwisata sing akeh gaweyane ilang.

-pentinge ngrawat karyawan sing lara lan kulawargane. Masyarakat sing duwe staf industri pariwisata uga kalebu manungsa. Iki tegese kulawargane lan dheweke uga kena penyakit. Yen akeh staf (utawa kulawargane) lara, hotel lan restoran bisa ditutup mung amarga kekurangan tenaga kerja. Masyarakat industri pariwisata kudu nggawe rencana babagan carane njaga industri nalika nandhang kekurangan tenaga kerja.

- pentinge duwe rencana kanggo ngurus para pengunjung sing lara bisa uga ora ngerti carane ngubungi pejabat medis lokal utawa malah nganggo basa para dokter lokal. Masalah liyane sing kudu dipikirake yaiku kepiye industri pariwisata bakal nulungi wong sing lara nalika plancongan. Wara-wara medis kudu disebarake ing macem-macem basa, wong mbutuhake cara komunikasi karo wong sing dikasihi lan kanggo njlentrehake gejala menyang tenaga medis ing basane dhewe.

-preparasi kanggo nglawan pandemi ora mung saka perspektif medis nanging uga saka perspektif pemasaran / informasi. Amarga masarakat bisa uga panik, industri pariwisata kudu siyap nawakake informasi konkrit lan dipercaya. Informasi kasebut kudu diwenehake menyang masarakat kanthi cepet. Saben kantor pariwisata kudu duwe rencana informasi yen ana pandemi ing wilayah kasebut. Gawe situs web kreatif supaya masarakat bisa entuk informasi kapan wae lan ora ana gandhengane ing papan dununge.

-Personel wisata kudu siyap kanggo nglawan publisitas negatif kanthi program aksi. Contone, ing wilayah sing kena penyakit, priksa manawa menehi saran marang para lelungan supaya tetep tetep divaksinasi lan nggawe lembar informasi medis. Penting, supaya masarakat ngerti tujuane golek informasi lan apa sing nyata lan apa desas desus. Kanggo lelungan sing ora bisa nganyari babagan pemotretan saiki, nawakake dhaptar dokter lan klinik sing gelem nampa asuransi wisatawan.

-paket modern ing hotel lan papan panginepan liya kudu anyar. Priksa manawa karyawan nggunakake tisu tangan anti-bakteri lan nyengkuyung hotel kanggo nyedhiyakake wisatawan.

-Preparasi kanggo nggarap perusahaan asuransi perjalanan. Yen ana pandemi, para plancong bisa uga ora nampa dhuwit lan bisa uga mbatalake plancongan utawa cekak. Cara paling apik kanggo njaga kabecikan yaiku nggarap organisasi kaya dene Asosiasi Industri Perjalanan Amerika Serikat (ing Kanada diarani Asosiasi Industri Kesehatan lan Kesehatan Kanada). Gawe program kesehatan lelungan karo organisasi kasebut supaya para pengunjung rumangsa dijaga finansial.

-Karya karo media. Pandemi kaya krisis pariwisata liyane lan kudu dianggep kaya ngono. Siapke sadurunge diserang, yen sampeyan kudu nyiyapake rencana aksi sampeyan lan priksa manawa sampeyan kerja bareng media, lan pungkasane duwe rencana pemulihan supaya yen krisis mandheg sampeyan bisa miwiti program pemulihan finansial.

Ing ngisor iki kalebu sawetara perkara tambahan sing kudu dipikirake para profesional turisme lan turis. Sampeyan kudu negesake manawa virus iki mbebayani lan ganti kanthi cepet lan / utawa nyebar, para profesional pariwisata kudu terus kontak karo pejabat kesehatan lan kesehatan masyarakat setempat.

-Golek nganyari medis saben dina. Ora ana papan sing kebal saka penyakit iki lan bisa uga njupuk siji wong sing wis tekan wilayah sing kena infeksi utawa wis kontak karo wong sing kena infeksi kanggo nggawa Coronavirus menyang lokal sampeyan. Kewaspadaan perlu lan kerja bareng karo pejabat kesehatan masyarakat lokal.

-Muga-muga ngerti warta kasebut. Pamrentah menehi reaksi cepet lan tegas kanggo masalah karantina lan mungkasi sadurunge masalah potensial dadi kasunyatan. Iki tegese yen sampeyan lelungan utawa pariwisata, sampeyan kudu duwe rencana alternatif yen wates ditutup, penerbangan bakal dibatalake, utawa bakal nandhang penyakit anyar.

-Aja gupuh nanging kudu waspada. Umume wong ora kena infeksi virus corona, nanging ora ana gupuh data sing apik. Pratelan kayata: "Aku mikir", "Aku percaya" utawa "Aku rumangsa yen ..." ora migunani. Sing penting dudu apa sing kita pikirake, nanging kasunyatan sing wis dingerteni.

-Ngerteni lan duwe kabijakan pembatalan. Iki bisa uga penting banget kanggo panitia klompok pariwisata lan agen perjalanan. Priksa manawa sampeyan nuduhake informasi iki karo klien lan duwe kabijakan mbalekaken lengkap yen dibutuhake.

-Kesihatan lan sanitasi sing apik iku penting. Iki tegese seprei kudu diganti kanthi rutin, piranti umum kudu diinfeksi kanthi rutin, lan personel sing krasa lara kudu didhukung supaya tetep ing omah. Industri pariwisata lan plancongan kudu nimbang maneh kabijakan babagan masalah kayata:

  • Kurang sanitasi umum
    • Udara daur ulang ing pesawat
    • Isu kemul ing hotel uga ing pesawat
    • Karyawan tambahan wisuh tangan
    • Reresik toilet umum
    • Personel sing kontak langsung karo masarakat kayata staf tunggu, layanan reresik hotel, lan personel meja depan kudu dipriksa kanggo njamin masarakat manawa kolega utawa tamu liyane ora nate ngrasakake kanthi ora sengaja.

-Priksa sistem ventilasi lan priksa manawa hawa sing dihirup bisa murni. Kualitas udara sing apik penting lan tegese filter udara lan pemanas kudu dipriksa, maskapai kudu nambah aliran udara ing njaba, lan jendhela kudu dibukak lan sinar srengenge bisa mlebu ing bangunan kapan wae lan ing endi wae.

-Mengerteni pengaruh wektu. Ing krisis nasional utawa internasional, media utawa anggota kita biasane bakal ngerti babagan sadurunge utawa paling ora sawise kita ngerti.

Dr. Peter Tarlow minangka salah sawijining ahli keamanan lan keamanan sing paling misuwur ing industri wisata lan pariwisata global.

eTurboNews para maos diajak diajak diskusi luwih langsung karo Dr. Tarlow mbesuk Webinar Aman luwih aman dina Kemis:

Informasi luwih lengkap babagan Dr. Peter Tarlow ing safertourism.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan ahli sing kondhang ing saindenging jagad sing khusus kanggo pengaruh tindak pidana lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit taun 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata masalah kayata keamanan lelungan lan keamanan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka panulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis kontribusi kanggo macem-macem buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake akeh artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Jurnal Riset Perjalanan lan Manajemen Keamanan. Artikel profesional lan ilmiah saka Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "pariwisata peteng", teori terorisme, lan pembangunan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan pariwisata pesiar. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tidbits Pariwisata sing diwaca dening ewonan profesional turisme lan turis ing saindenging jagad kanthi edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/