Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pulau Pinang ora njupuk kesempatan kanggo virus corona

Pilih basa sampeyan
Penang_railway
Penang_railway
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pulau Pinang minangka papan sing aman yaiku pesen saka pejabat pariwisata sing golek pengunjung.

Amarga wabah anyar Novel Coronavirus 2019, Pulau Pinang saiki siyaga banget kanggo mesthekake virus kasebut ora nyebar maneh lan nyebabake korban liyane. Wiwit wabah kasebut, durung ana kasus sing dilaporake ing negara kasebut.

Bandara Internasional Pulau Pinang lan Terminal Pelayaran Pelabuhan Swettenham ngleksanakke pemeriksaan kesehatan sing ketat tumrap penumpang sing mlebu, uga nindakake reresik kebersihan ing bandara luwih asring. Operator atraksi wisata, hotel, pusat perbelanjaan, restoran lan pihak sing duwe kepentingan uga disengkuyung supaya para pembersih tangan lan desinfektan siap kasedhiya minangka langkah pencegahan.

Saiki, ora ana pembatalan acara bisnis sing dikonfirmasi sing ana ing Pulau Pinang lan kabeh isih tetep status. Kita pengin njamin kabeh penyelenggara acara sing kepengin weruh manawa Pulau Pinang aman minangka tujuan, lan kabeh papan dilengkapi peralatan sanitasi.

Kita ngajak para panitia menehi saran marang para delegasi supaya ngawasi demam ing ndhuwur 38 derajat Celcius kanthi gejala batuk lan / utawa napas sing angel. Yen ngalami gejala sing bisa ana hubungane karo virus, penting banget supaya dheweke menyang rumah sakit paling cedhak kanggo njaluk perawatan langsung. Delegasi uga disengkuyung supaya masker rai cukup lan sanitizer tangan lan disinfektan minangka langkah pencegahan.

www.pceb.my

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.