Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Jerman Breaking News News tanggung jawab Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines mungkasi penerbangan menyang daratan China

Lufthansa Group nyegah penerbangan menyang daratan China
Lufthansa Group nyegah penerbangan menyang daratan China
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Keamanan penumpang lan karyawan dadi prioritas utama kanggo Grup Lufthansa. Sawise ngevaluasi kabeh informasi sing kasedhiya saiki babagan virus corona, Grup Lufthansa mutusake nundha penerbangan Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines menyang / saka Beijing lan Shanghai nganti tanggal 28 Februari kanthi efek langsung. Wiwitane penerbangan kasebut ditanggepi nganti 9. Februari Nanjing, Shenyang lan Qingdao ora bakal dilayani nganti pungkasan jadwal musim salju tanggal 28 Maret. Operasi pesawat menyang / saka Hong Kong bakal dilanjutake kaya sing direncanakake. Grup Lufthansa bakal terus ngawasi kahanan virus corona lan kontak karo pejabat berwenang.

The Klompok Lufthansa nawakake total 54 sambungan minggon reguler saka Jerman, Swiss lan Austria menyang daratan Tiongkok. Tujuane yaiku Nangjing, Beijing, Shanghai, Shenyang lan Qingdao. Salajengipun, maskapai Grup Lufthansa nawakake 19 sambungan mingguan menyang Hong Kong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov