24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Sint Maarten Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

St. Martin lan St. Maarten rawuh ing CHTA Caribbean Travel Marketplace 2020

St. Martin lan St. Maarten rawuh ing CHTA Caribbean Travel Marketplace 2020
St. Martin lan St. Maarten rawuh ing CHTA Caribbean Travel Marketplace 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kantor Pariwisata St. Martin lan Biro Pariwisata St. Maarten melu ing CHTA Caribbean Travel Marketplace minggu kepungkur, wiwit tanggal 21 Januarist - 23rd ing Baha Mar ing Bahama. CHTA's Marketplace minangka acara pemasaran pariwisata paling gedhe ing Karibia kanthi luwih saka 1,000 delegasi, operator tur, lan pemasok, uga wakil saka 28 negara Karibia sing teka. Kanthi total 11,000 janjian sing wis dijadwalake, konferensi kasebut nyedhiyakake macem-macem kesempatan jaringan sing nguatake hubungan sing ana lan nggawe sing anyar.

St Martin lan St. Maarten duwe kesempatan kanggo nyengkuyung acara makan siang pembukaan kanggo forum utama iki sajrone taun kapindho. Valérie Damaseau, Wakil Presiden 1st Dewan Teritorial Prancis St. Martin lan Presiden Kantor Pariwisata St. Martin, ngaturake pidato utama, bareng karo pamirsa manawa pulau kasebut bakal mbukak maneh kanggo bisnis lan ngarepake musim salju sing apik banget. Pratelan kasebut kalebu pesen saka Yang Terhormat Rene F. Violenus, Menteri Pariwisata, Urusan Ekonomi, Lalu Lintas lan Telekomunikasi kanggo Sint Maarten, sing njaluk ngapura amarga ora bisa rawuh.

Luncheon ditandhani kanthi wiyar, kanthi tandha-tandha papan tujuan lan panji kanggo loro negara kasebut saben meja, lan video promosi diputar terus-terusan. Klompok model sing makili tujuan kasebut ngubengi ruangan kanthi nglumpukake kertu nama langsung saka para delegasi.

Saliyane nedha awan, uga ana konferensi pers gabungan sing diwenehake dening Ibu May-Ling Chun, Direktur Biro Pariwisata St. Maarten lan Aïda Weinum, Direktur Kantor Pariwisata St. Martin. Media sing rawuh diwenehi update babagan pembangunan rekonstruksi kanggo Bandara Internasional Putri Julianna uga nganyari pelayaran, restoran lan bukaan hotel kayata sing diantisipasi Resor Rahasia & Spa dibukak ing wulan Maret Kalender acara lengkap uga atraksi utama uga disorot ing presentasi kasebut, lan media diwenehi USB kanthi kabeh informasi sing relevan.

"Tim ing Kantor Pariwisata St. Martin optimis babagan ekspansi produk pariwisata kanggo taun 2020. Thanks kanggo dhukungan saka para pemangku kepentingan, mitra wisata dipercaya lan media Saint Martin tetep dadi tujuan utama Karibia kanggo pengunjung sing nyenengake. Melu rapat kasebut ora mung ngidini kita jaringan nanging uga promosi merek anyar sing mbukak ing pulau kayata Resor Rahasia & Spa, Planet Hollywood & Morgan. ”Ujare Aïda Weinum, Direktur Kantor Pariwisata St. Martin.  

Sajrone pameran dagang rong dina kasebut, delegasi kasebut nuduhake kios dobel ing lantai Pasar CHTA lan ketemu karo para pembeli ing saindenging jagad kalebu operator tur lan grosir villa kayata Liburan sing Nyenengake, Liburan Plancong lan Grup Klub Apple, lan lelungan online agensi Booking.com lan Expedia. Tim kasebut njupuk kesempatan kanggo promosi acara dagang regional SMART, Sint Maarten lan Saint-Martin, sing dianakake wiwit tanggal 19 Meith- 21st. Tanggepan saka mitra industri lan media pancen positif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov