Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat News wong Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

ATM: Turis Teluk bakal nglampahi $ 2.36 milyar ing Mesir ing taun 2020

ATM: Turis Teluk bakal nglampahi $ 2.36 milyar ing Mesir ing taun 2020
Turis Teluk bakal nglampahi $ 2.36 milyar ing Mesir ing taun 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Miturut data anyar sing diterbitake sadurunge Arab Travel Market 2020, pengunjung saka Gulf Cooperation Council negara bakal nglampahi $ 2.36 milyar ing Mesir ing taun 2020, kanthi pengunjung saka Arab Saudi sing nyebabake pertumbuhan iki. Iki bakal nuduhake kenaikan 11% luwih saka nomer 2019.

Pengunjung saka Saudi Arabia menyang Mesir nggawe 1,410 lelungan ing 2019 kanthi ramalan 1.8 yuta turis ing taun 2024, Tarif Pertumbuhan Tahunan Senyawa (CAGR) 5%. Ing babagan belanja pariwisata, pengunjung Arab Saudi ngentekake $ 633 yuta ing taun 2019 sing diperkirakan bakal tuwuh dadi CAGR 11% nganti taun 2024, nganti $ 1.13 milyar, miturut riset Colliers International sing ditugasake dening penyelenggara ATM, Reed Travel Exhibitions.

Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Perjalanan Arab, sing bakal ditindakake ing Pusat Perdagangan Dunia Dubai wiwit 19-22 April 2020, ujar, "Total kuitansi pariwisata ing Mesir sing regane $ 16.4 milyar ing taun 2019, bakal entuk rata-rata 13% CAGR sajrone limang taun sabanjure tekan $ 29.7 milyar. Lan Mesir uga duwe pasar njaba sing signifikan kanggo GCC. 1.84 yuta pengunjung teka ing 2019 lan iki kira-kira bakal nambah dadi 2.64 yuta ing taun 2024. ”

"Sajrone 12 wulan kepungkur, industri pariwisata Mesir wis nyekseni pertumbuhan sing luar biasa, kanthi tekane tekan 57.5% saka 11.3 yuta ing 2018 dadi 17.8 yuta ing taun 2019. Pertumbuhan dipicu dening Pound Mesir sing murah lan insentif pamrentah kanggo maskapai penerbangan charter sing ngoperasikake penerbangan internasional . Ngerteni jumlah sing apik banget, kita nyakseni kenaikan 23% saka jumlah pengunjung sing kepengin nindakake bisnis karo Mesir, nganti meh 4,000, "tambah Curtis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov