Warta Breaking Travel Fiji Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Asmara ing Swarga: Resor Jean-Michel Cousteau ing Fiji

Asmara ing Swarga: Resor Jean-Michel Cousteau ing Fiji
Resor Jean-Michel Cousteau ing Fiji
ditulis dening editor

Dina Valentine iki, pasangan bisa ngrasakake plancongan romantis asli sing diubengi banyu biru lan pantai pasir putih ing Resor Jean-Michel Cousteau, properti sing kalebu kabeh sing dununge ing pulau SavuSavu, Fiji. Iki tujuan resor kelas donya ora mung sampurna kanggo dina Valentine, nanging uga swarga sing disenengi taun - sing cocog kanggo pasangan sing pengin nemu alam sing ajaib, restoran sing luar biasa, nyilem scuba, lan pengalaman Fiji sing asli. Sorotan kalebu:

Akomodasi Eco-Luxury

Resor Jean-Michel Cousteau kalebu 25 gubug atap tradisional Fijian (bure), sing nyedhiyakake privasi, kenyamanan lan layanan pribadi. Kabeh kamar dilengkapi teras pribadi kanggo nikmati matahari terbenam sing apik ing pulau kasebut.

Petualangan Pulo Pribadi

Pasangan bisa uwal saka swarga sing sepi ing pulau pribadi. Ing kene, dheweke bakal seneng mangan awan piknik gourmet sing disiapake dening koki Fijian Resor, lan sak botol Champagne. Kapal resor kasebut bakal nggawa para tamu menyang Pulo Naviavia supaya bisa mandhiri; utawa pasangan petualang bisa njupuk peralatan snorkeling lan kayak menyang Pulo.

Romantis Pribadi

Kanggo nedha bengi romantis sing intim, pasangan bisa uga milih mangan ing atap jerami sing ana ing pinggir garis pantai; utawa mangan al fresco kanthi cahya lilin ing mburi dermaga sing sepi, diubengi banyu segara Koro sing alus.

Relaksasi Fiji Spa

Pangobatan spa sing unik bisa ditindakake ing kamar utawa ing spa spa ing sisih resor, sing nyedhiyakake privasi lengkap lan pemandangan sing ora ana tandhingane. Pasangan bisa santai bebarengan kanggo nikmati perawatan kanthi oyot ing ritual penyembuhan kanggo awak lan jiwa.

Asmara ing Swarga: Resor Jean-Michel Cousteau ing Fiji
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.