24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba Warta Breaking Jamaika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

InterCaribbean Airways nambah penerbangan liyane saka Kingston, Jamaika menyang Havana, Cuba

InterCaribbean Airways nambah penerbangan liyane saka Kingston, Jamaika menyang Havana, Cuba
InterCaribbean Airways nambah penerbangan liyane saka Kingston, Jamaika menyang Havana, Cuba
ditulis dening Kepala Editor Tugas

InterCaribbean Airways ngumumake 2 frekuensi mingguan maneh sing nyambung Kingston, Jamaika menyang Havana, Kuba.

Wiwit tanggal 9 Maretth, 2020 kanthi pesawat mabur Senin lan Jumuah, interCaribbean saiki nyambungake rong kutha ibukota kanthi 4 penerbangan saben minggu.

Jet 50 kursi kita minangka pesawat ukuran sing tepat kanggo nawakake frekuensi ing antarane rong kutha kasebut, sing menehi layanan dina Senen, Rebo, Jumuah lan Setu, saengga para pelancong bisnis utawa plancongan kanthi tepat wektu teka ing negara kasebut.

Sawise mandheg meh 2 dekade, pasar Kingston menyang Havana ing Jamaika lan Kuba bisa nganyari lan nambah hubungan karo pulau-pulau kasebut, ujare Trevor Sadler, CEO saka interCaribbean Airways.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov