24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

GOL Brasil lan American Airlines ngumumake perjanjian codeshare

GOL Brasil lan American Airlines ngumumake perjanjian codeshare
GOL Brasil lan American Airlines ngumumake perjanjian codeshare
ditulis dening Kepala Editor Tugas

GOL Linhas Aéreas Brasil saka Inteligentes SA lan US American Airlines dina iki ngumumake perjanjian codeshare sing bakal menehi penerbangan saben dinane antarane Amerika Selatan lan AS tinimbang kemitraan maskapai liyane.

Yen disetujoni dening panguwasa ing Brasil lan AS, codeshare anyar GOL bakal ngidini para pelanggan bisa lelungan kanthi lancar menyang luwih saka 30 tujuan ing AS. Penerbangan kasebut bakal diwiwiti saka hub GOL, São Paulo (GRU), Rio de Janeiro (GIG), Brasília (BSB) lan Fortaleza (FOR), lan bakal nambah penerbangan reguler GOL menyang Miami lan Orlando.  

"Minangka loro maskapai penerbangan utama ing Brasil lan AS, GOL lan American Airlines bakal nawakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan babagan penerbangan lan tujuan paling gedhe ing Amerika", ujare CEO GOL, Paulo Kakinoff. "Iki bakal ngiyatake GOL ing pasar internasional lan nyepetake tuwuhing jangka panjang kita". Jaringan jaringan GOL 88 tujuan ing Brasil lan 16 internasional sing dioperasikake GOL, uga 149 tujuan internasional liwat perjanjian codeshare.

"Kita bangga banget ana ing Amerika Latin, kalebu 170 penerbangan saben dinane menyang wilayah kasebut, ruang tamu Admirals Club lan tim Layanan Tamu Premium sing khusus ing São Paulo, Rio de Janeiro, Mexico City lan Buenos Aires". American Airlines Presiden Robert Isom.

Kemitraan antarane GOL lan American Airlines bakal menehi kesederhanaan kanggo tuku penerbangan panyambungan ing kaloro maskapai kanthi nggunakake siji reservasi, lan pengalaman tiket, check-in, tiket mlebu lan priksa bagasi sing lancar sajrone kabeh lelungan. Iki bakal dipasangkan karo penghasilan lan penebusan titik flier ing kaloro maskapai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov