Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Jumlah turis Ukraina ing Thailand mundhak

Jumlah turis Ukraina ing Thailand mundhak
Jumlah turis Ukraina ing Thailand mundhak
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Jumlah turis Ukraina sing ngunjungi Thailand wis saya akeh.

"Sajrone taun kepungkur, Thailand dikunjungi luwih saka 100 ewu turis Ukraina, sing 25 persen luwih saka setaun sadurunge, "ujare Duta Besar Ukraina ing Thailand, Pak Andriy Beshta.

Iki minangka tokoh rekaman wiwit Ukraina entuk kamardikan.

Peningkatan jumlah turis Ukraina disebabake rezim bebas visa, sing dikenalake Thailand kanggo warga Ukraina ing wulan April 2019.

Saiki, pengunjung Ukraina bisa tetep ing Thailand nganti 30 dina tanpa visa, lan mung butuh paspor sing valid.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov