Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Industri Rapat News wong Warta Breaking Singapura Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus kanggo nampilake produk paling anyar ing Singapore Airshow 2020

Airbus kanggo nampilake produk paling anyar ing Singapore Airshow 2020
Airbus kanggo nampilake produk paling anyar ing Singapore Airshow 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airbus bakal melu mbesuk Airshow Singapura, nampilake produk, layanan lan inovasi paling anyar ing segmen pesawat komersial, pertahanan, ruang lan helikopter. Acara kasebut ditindakake ing Pusat Pameran Changi ing Singapura, 11-16 Februari.

Pameran Airbus ing aula utama [Stand # J23] bakal nampilake produk saka jajaran produk Airbus Family, kalebu model skala A350-1000 jarak jauh, pesawat udara militer A400M lan helikopter H160, uga S450, platform satelit pengamatan bumi.

Wilayah sing ditemtokake bakal didedikake kanggo inovasi paling anyar Airbus sing dirancang kanggo nggawe masa depan penerbangan sing berkelanjutan. Iki kalebu model demonstrator hibrida-listrik E-Fan X lan kanggo kaping pisanan model MAVERIC, demonstrator mabur anyar, kanthi konfigurasi pesawat sing ngganggu.

Kajaba iku, pengunjung bisa sinau luwih lengkap babagan solusi Layanan Airbus paling anyar sing digawa menyang pasar. Iki kalebu Skywise, platform referensi data mbukak Airbus kanggo kabeh pemain penerbangan utama sing pengin nambah kinerja operasional, lan demo saka Pelatih Penerbangan Realitas Virtual Airbus sing anyar.

Saka lini produk militer, A400M sing dioperasikake dening Angkatan Udara Kerajaan Malaysia, bakal ditampilake. Generasi paling anyar, pesawat multi-peran, nyedhiyakake fleksibilitas sing ora ana tandhingane karo misi militer lan kemanusiaan ing saindenging jagad. Republik Udara Republik Singapura (RSAF) uga bakal nampilake salah sawijining pesawat A330 MRTT (Multi Role Tanker Transport) sing anyar sing nawakake kapabilitas kalebu misi ngisi bahan bakar, transportasi lan penyebaran.

Airbus uga bakal ana ing booth "Apa Sabanjure" pangurus acara udara, karo Ambee lan Scapic, loro startup saka perusahaan Bizlab ing Bangalore, kanthi masang produk lan jasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov