24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Warta Breaking Hong Kong Investments Warta Mewah News wong tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Korban Coronavirus Hawaii gelut karo Cruise Line Norwegia

Travelco Travel lan korban Coronavirus pertama ing Maui
ncljade
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pua Morrison saka Maui, Hawaii dadi korban finansial pertama virus corona ing Hawaii amarga keserakahan perusahaan Norwegian Cruise Line (NCL). Pua asli saka Hawaii lan kerja ing industri plancongan lan pariwisata suwene 45 taun. Dheweke saiki kerja ing Hawaiian Airlines.

Pua dina iki frustasi ngandhani eTurboNews: "Aku durung nate ndeleng perusahaan utawa perusahaan sing ora gelem ngapura lan ora gelem ngapura lan ora gelem! Dheweke ngrujuk Norwegian Cruise Line sing njupuk bagean sing apik saka tabungan urip.

Sampeyan bisa seneng banget plancongan plancongan, nanging bisnis uga gedhe lan ing kasus Line Cruise Norwegia kalebu bagean saka rasa srakah perusahaan. Norwegian Cruise Line (NCL) duwe penghasilan sing disetel ing taun 2019 udakara US $ 1.1 milyar, lan kabijakan korporat bisa uga nuduhake sebabe.

Ing wulan Februari 2019 Pua menyang Costco Travel lan mbayar udakara $ 30,000 menyang kertu Visa Costco Citibank. Dheweke arep nggawa keluargane 8 taun plancongan ngimpi. Pelayaran Jade Norwegia bakal nggabungake kulawargane kanggo ngetung dina nganti tanggal 2 Februari 2020. Kulawarga Morrisson ngarep-arep bisa urip ing kapal Jade Norwegia sing njelajah Asia Wétan lan China.

Norwegia Jade minangka kapal pesiar kanggo Line Cruise Norwegia, sing asale dibangun dadi Pride of Hawaii kanggo divisi NCL Amerika.

Pua marang eTurboNews: "Aku memesan kulawarga ing 'Norweigan Jade' kanggo plancongan 11 dina diwiwiti ing Singapura, mandheg ing Kamboja lan Vietnam, lan mungkasi ing Hong Kong. Kita kudu nginep ing Singapura 3 dina sadurunge lelayaran lan 3 dina ing Hong Kong nalika plancongan rampung. Tanggal pelayaran kita yaiku tanggal 6 Februari sing ninggalake Singapura.

"Kita mestine bakal lunga saka Maui tanggal 2 Februari, nanging karo Coronavirus ing China. Aku njupuk sedulurku kanthi penyakit paru-paru kronis lan Bulik umur 80 taun sing nandhang penyakit jantung

“Sementara, maskapai kasebut mulai mbatalake penerbangan, sawise AS nerbitake level AJA LELAKEN bebaya. Wis sadurunge bebaya kasebut, Gubernur Hawaii Ige marang kabeh wong ing negarane supaya ora lelungan menyang China.

Pua ngubungi Costco tanggal 30 Januari kanggo ngerti apa sing dibutuhake kanggo mbatalake lelungane lan menehi kredit kanggo pelayaran liyane ing wektu mengko, utawa menehi pengembalian dana.

Costco ora pengin tanggung jawab kasebut lan njaluk Pua supaya kontak langsung karo Norwegia. Costco uga ora nanggapi eTurboNews.

Morrison ujar manawa dheweke wis njaluk kaping pirang-pirang dina menyang Norwegia supaya dheweke ngidini pengembalian dana utawa sertifikat kanggo pelayaran mbesuk, nanging saben-saben dheweke ngobrol karo wong liya ing Norwegia, dheweke crita bab sing padha, lan pungkasane mandheg nelpon dheweke bali kabeh.

Dheweke ngomong eTurboNews, "Kepiye carane wong Norwegia bisa mikir manawa ana wong sing seneng pelayaran nalika nggawa sampeyan menyang jagad sing durung mesthi?"

Ing tanggal 31 Januari, Cruise Line Norwegia nanggapi lan ujar manawa ora ana rute sing wis diganti, nanging nggunakake pancegahan kesehatan tambahan, kalebu pemriksaan suhu kanggo penumpang sing mlebu Hong Kong. Ora ana kapal sing docking ing daratan China.

Pua nerusake: “Aku dipercaya Travelco Costco. Dheweke mesthi mbalekake tanpa masalah, nanging wektu iki beda.

“Travelco Travelco njaluk panjaluk maneh kanggo aku ing NCL supaya mbalekake dhuwit utawa menehi kredit reservasi, nanging NCL ora bakal nyerah!

"Papat anggota kulawarga kula mutusake ora kanggo ngilangi dhuwit kasebut banjur budhal menyang Singapura kanggo numpak kapal pesiar."

Jalur Pelayaran Norwegia ngetokake pernyataan 3 dina sawise Pua arep budhal matur:

Keamanan, keamanan, lan kesejahteraan para tamu lan kru dadi prioritas utama kita. Kita wis nggunakake sawetara langkah pencegahan kanthi proaktif kaya ing ngisor iki amarga kuwatir babagan infeksi Coronavirus ing China. Kita bakal terus konsultasi karo Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) lan Pusat Kontrol dan Pencegahan Penyakit (CDC) AS lan njupuk tindakan tambahan sing cocog yen dibutuhake. 

Kebijakan sing saiki kasedhiya kalebu: 

  • Tamu sing wis lelungan, ngunjungi utawa transit liwat bandara ing China, kalebu Hong Kong lan Macau, sajrone 30 dina wiwit lelayaran, tanpa preduli saka kabangsaan, ora diidini numpak kapal apa wae. Periode inkubasi standar sing diakoni dening WHO lan US CDC kanggo virus iki yaiku 14 dina. - Tamu sing ora gelem mlebu bakal diwenehi pengembalian dana nalika menehi bukti lelungan.
  • Panutupan pelabuhan Hong Kong sing anyar bakal ngasilake modifikasi itinerary lan kita bakal nuduhake itinerary sing wis diubah uga rincian liyane yen wis kasedhiya. 
  • Sadurunge penutupan pelabuhan ing Hong Kong, kita ngetrapake pemrograman suhu tutul kanggo kabeh penumpang sing miwiti tujuan iki lan tamu sing ndaftar suhu awak 100.4 derajat Fahrenheit utawa 38 derajat Celsius utawa luwih dhuwur, ora diidini. Tamu ing plancongan kasebut uga kena disaring suhu nalika bali saka plancongan ing plabuhan. - Tamu sing ora bisa berlayar amarga suhu dhuwur disaranake mbukak klaim asuransi perjalanan karo panyedhiya asuransi. 
  • Kanggo kabeh tamu, kita bakal terus nglaporake lan evaluasi kesehatan pra-asrama standar. Sembarang tamu sing katon gejala bakal ngalami evaluasi medis sadurunge kalebu kalebu nanging ora diwatesi kanggo mriksa suhu sing dianggep penting. 
  • Sembarang tamu sing nuduhake gejala penyakit pernapasan nalika ing pesawat bakal dikenai skrining tambahan ing Pusat Medis onboard lan bisa uga kena karantina lan mudhun. 
  • Kita wis ngetrapake protokol reresik lan disinfeksi tambahan ing kabeh pelayaran. Protokol kasebut bakal dileksanakake saliyane standar sanitasi sing wis ketat. 
  • Anggota kru sing wis lelungan saka, ngunjungi utawa transit liwat bandara ing China, kalebu Hong Kong lan Macau sajrone 30 dina ora diidini mlebu kapal. 
  • Singapura lan Filipina saiki ora ngidini warga China mudhun saka pelabuhan. Tamu sing duwe paspor Cina sing lelungan ing plancongan sing mudhun ing salah sawijining wilayah kasebut ora diidini mlebu kapal. Yen ana watesan port tambahan, kita bisa uga kudu ngowahi kabijakan kasebut kaya sing dibutuhake. - Tamu sing ora gelem mlebu amarga nuli mbayar pengembalian dana. 

Langkah-langkah ing ndhuwur bakal tetep ditrapake nganti diwartakake maneh lan bisa diganti kapan wae nalika kita ngevaluasi kahanan kasebut lan terus berkonsultasi karo aparat kesehatan lokal.

NCL marang eTurboNews:
Jose, juru bicara media saka Norwegian Cruise kaya sing dicritakake eTurboNews: "Elinga manawa kita tansah ngupayakake tumindak bener karo para tamu nalika njaga kabijakan lan praktik bisnis sing ditindakake kanggo mbantu kita ngatasi kahanan kaya iki. Amarga kahanan sing ora dikarepake, mula kita nyaranake supaya tamu entuk asuransi perlindungan lelungan. Minangka penak kanggo para tamu, kita nawakake sawetara rencana nglindhungi plancongan nalika pesenan, uga sajrone komunikasi tindak lanjut.

Rencana kasebut ngidini jangkoan ing pirang-pirang kahanan. Sawetara rencana nawakake tamu kesempatan kanggo mbatalake sebab apa wae. Kajaba iku, kaya umume ing industri pariwisata lan pariwisata, kita wis nggawe kabijakan pembatalan. Dheweke dikomunikasikake karo tamu nalika pesenan lan cbisa ditemokake ing situs web kita "

Pua Krungu Saka Kulawarga Ana ing Norwegia

"Ironis, dina iki aku nampa email saka kulawarga sing nindakake pelayaran yen dheweke disaranake pelayaran kasebut wis diputus maneh amarga penutupan pelabuhan ing Hong Kong. Nalika ngubungi Costco babagan iki, aku dikandhani amarga kita mbatalake sadurunge pelayaran berlayar, 4 wong ora nduweni pengembalian dana 10% utawa kredit 25% ing pelayaran liyane sing kabeh penumpang sing wani nempuh kapal pesiar bakal saiki nampa saka NCL.

"Maneh, iki kahanan sing ora dikarepake, lan utamane karo ibuku sing wis tuwa."

Pua nambahake: "Jumlah dhuwit iku dudu siji-sijine poin ing kasus iki, uga kasunyatane yen kita ora tuku asuransi sing bener, kabeh wong ing industri pariwisata lan lelungan ngerti apa sing kedadeyan ing virus iki. . Luwih saka resiko wong liya sing entuk perusahaan lelungan virus iki ngidini wong mbatalake kanthi mbalekake utawa kredit. NCL minangka siji-sijine perusahaan sing ora ngidini. Ora ana sing ngarepake virus pembunuh bakal nyebar kanthi cepet kaya virus iki! ”

Saiki, Princess Cruises duwe kapal karantina ing Jepang kanthi penumpang 10 lara. Loro penumpang sing numpak Putri Cruises saka Hawaii. Pua ujar: "Iki bisa dadi kapal kita. Intine yaiku kita ora mbatalake amarga kita ora pengin lunga, kita mbatalake amarga ora pengin nggawe risiko urip kanthi njupuk kasempatan kanggo virus iki, apamaneh Depd Kesehatan Hawaii, Gubernur Ige, CDC lan WHO menehi saran marang masarakat yen ora penting yen kudu lelungan menyang Asia "ORA PUTRA".

"Aku mikir manawa NCL pancen ora cukup mangertos kahanan kita lan wangkal ora ngidini kita mbalekake utawa kredit! "

"We memesan pesenan liwat Costco Travel lan ora entuk nawakake asuransi" CANCEL FOR REASON "sing larang.

"Aku ora tuku asuransi proteksi ing maskapai utawa akomodasi hotel, nanging kabeh ngerti lan ngidini kita mbatalake tanpa ana masalah.  

"Norwegia Jade ora bisa dermaga ing Hong Kong, para penumpang bakal lunga menyang Hanoi lan balayar maneh menyang Singapura, kabeh tamu ing kapal kudu nggawe maskapai lan ganti akomodasi!

 "Sajrone 45 taun makarya ing Industri Pariwisata Hawaii, aku durung nate ndeleng perusahaan utawa perusahaan dadi ora gelem ngapura lan ora gelem nulungi!

"Aku bakal ngirim surat pungkasan menyang CEO aPresiden NCL, Frank Del Rio kanthi pangarep-arep manawa dheweke bakal ngerti kahananku lan bisa ngapura, supaya bisa ngasilake utawa kredit. Pancen apik banget yen NCL ngubungi aku langsung karo masalah.

"Ana kabijakan lan prosedur kanggo saben perusahaan, nanging kadhang kala kita kudu ngerti, ngapura lan nyelehake awake dhewe ing sepatu pelanggan lan metu ing njaba kothak! "

Mbok Pua Morrisson duwe kasus sing apik banget kanggo mbantah pambayaran kertu kredit dheweke menyang Line Cruise Norwegia karo Citibank.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.