Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sandal Royal Caribbean Ngenalake Bangunan Sandringham sing Dibangun Anyar

Pilih basa sampeyan
Sandal Royal Caribbean Ngenalake Bangunan Sandringham sing Dibangun Anyar
Bangunan Sandringham anyar ing Sandals Royal Caribbean, salah sawijining resort mewah paling mewah ing Karibia
ditulis dening editor

Sandals Royal Caribbean seneng banget ngumumake bukaan bangunan Sandringham sing nembe dibangun, sing nampung Beachfront Honeymoon One-Kamar Tidur Walkout Butler Suites lan Royal Beachfront Club Elite Suites, nggawa kamar mewah resor lan suite dadi 232.

Ora adoh saka pantai pasir putih sing anget, Suite Walkler Butler, XNUMX Kamar Tidur Beachfront, nawakake tamu omah sing adoh saka omah karo kamar utama sing duwe kasur ukuran raja, Smart TV, ruang tamu lan jedhing gaya spa. . Royal Beachfront Club Elite Suites, uga padha mewah, kanthi kasur ukuran king, jedhing gaya spa kanthi shower udan lan bar sing wis kebak. Paling penting, kaloro suite kasebut dilengkapi Sandal'Tranquility Soaking Tubs ™ sing kondhang amarga loro ing teras lan balkon, nawakake pemandangan Laut Laut Karibia lan pulau pribadi resor kasebut.

Saliyane kategori kamar tingkat Butler lan Club Elite paling anyar lan paling mewah ing gedung Sandringham sing anyar, Sandals Royal Caribbean bubar ngenalake rong tambahan anyar kanggo opsi makan Global Gourmet ™ 5-Star: Spices and Bombay Club. Rempah-rempah mung nyedhiyakake sing paling apik ing favorit Karibia, nampilake pilihan sarapan sing enak, tema prasmanan nedha awan saben dina sing ganti lan pengalaman nedha bengi sing apik. Bombay Club nawakake koleksi khas India sing enak lan dadi pilihan restoran sing apik kanggo pemandangan sing apik lan beya endah.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan akomodasi mewah lan restoran anyar Sandals Royal Caribbean, bukak https://www.sandals.com/royal-caribbean/.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.