Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Qatar Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Qatar Airways nduwe 49% saham ing RwandAir

Pilih basa sampeyan
Qatar Airways nduwe 49% saham ing RwandAir
Chief Executive Officer Qatar Airways Akbar al-Baker
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Chief Executive Officer Qatar Airways Akbar al-Baker ngumumake manawa maskapai penerbangan negara bagian Qatar negosiasi kanggo entuk 49% saham maskapai negara Rwanda, RwandAir.

Saham saham maskapai utama Afrika bakal ngluwihi jangkauan Qatar Airways ing salah sawijining pasar penerbangan paling cepet ing donya.

Entuk saham ing RwandAir uga bisa duweni potensi mbantu Qatar Airways kanggo ngliwati watesan sing dileksanakake dening sawetara negara tanggan Arab.

Qatar Airways uga setuju ing wulan Desember kanggo njupuk saham 60 persen ing bandara anyar ing Rwanda.

Wiwit Uni Emirat Arab (UEA) lan Saudi Arabia nglarang Qatar Airways saka wilayah udhara ing taun 2017 ing antarane perselisihan diplomatik regional, maskapai penerbangan Qatar dipeksa mbukak rute sing luwih dawa kanggo ngindhari ruang udara sing diblokir sawetara tangga teparo.

Larangan kasebut ora ditrapake kanggo maskapai penerbangan non-Qatar sing mabur menyang Qatar. RwandAir bisa uga nggawa penumpang saka Afrika liwat ruang udara sing diblokir menyang hub maskapai penerbangan negara ing Doha tanpa watesan ruang udara.

Ora ana komentar langsung dening RwandAir.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov