Airlines Warta Breaking Travel India Breaking News News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Penerbangan liyane antara Vietnam lan India

vietjet 2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanggo nggayuh panjaluk lelungan udhara ing antarane Vietnam lan India uga ing saindenging wilayah kasebut, Vietjet ngumumake telung rute langsung anyar sing nyambungake telung hub paling gedhe ing Vietnam, Da Nang, Hanoi, lan Kota Ho Chi Minh, kanthi loro ekonomi paling gedhe ing India, pusat politik lan budaya, New Delhi lan Mumbai

Rute Da Nang - New Delhi lan Hanoi - Mumbai bakal diwiwiti wiwit 14 Mei 2020 kanthi frekuensi limang penerbangan saben minggu lan telung penerbangan saben minggu. Rute Kota Ho Chi Minh - Mumbai bakal mbukak papat penerbangan mingguan wiwit 15 Mei 2020.

"Kita seneng terus nyambungake tujuan Vietnam menyang pasar luwih saka 1.2 milyar populasi ing India sawise nampa umpan balik positif babagan rong penerbangan langsung sadurunge sing ana hubungane karo Kota Ho Chi Minh lan Hanoi karo New Delhi," ujare Wakil Presiden Vietjet Nguyen Thanh Son.

"Kanthi luwih saka limang jam wektu penerbangan saben sikile, lan jadwal penerbangan sing cocog sajrone seminggu, rute paling anyar Vietnam ing antarane Vietnam lan India bakal nggawe luwih akeh kesempatan dagang lan pariwisata ing antarane rong negara kasebut, ngewangi ekonomi loro-lorone. Ekspansi jaringan penerbangan Vietnam menyang India uga negesake komitmen maskapai sing terus-terusan mbantu para flyer ngirit biaya lan wektu. Penumpang bisa seneng mabur nganggo pesawat anyar lan modern, lan njupuk penerbangan transit menyang tujuan sing misuwur ing saindenging Asia Tenggara, kalebu Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand lan pirang-pirang negara liyane, berkat jaringan penerbangan Vietnam sing akeh ing wilayah Asia Pasifik, "ujare. .

Pelancong sing kepengin nggoleki tujuan sing beda-beda ing India saiki bisa Book tiket liwat kabeh saluran resmi kalebu situs web Vietjet, www.vietjetair.com, aplikasi seluler Air Air lan Facebook www.facebook.com/vietjetmalaysia (cukup klik tab "Pesenan"). Pembayaran bisa digawe kanthi gampang nganggo kertu Visa / MasterCard / AMEX / JCB / KCP / UnionPay.

Dumunung ing Vietnam Tengah, Da Nang ora mung duwe pantai sing apik nanging uga obyek wisata sing misuwur ing saindenging jagad, kayata Jembatan Emas, Bukit Ba Na, Jembatan Naga, lan liya-liyane. Kutha iki uga dadi gapura kanggo pirang-pirang situs warisan paling misuwur ing negara kasebut, kalebu kutha kuno Hoi An, bekas benteng kekaisaran ing kutha Hue, guwa Son Doong sing paling gedhe ing donya lan akeh tujuan liyane sing apik. Kangge, Hanoi lan Kota Ho Chi Minh minangka loro pusat politik, finansial, ekonomi lan budaya Vietnam sing paling gedhe, nawakake turis campuran situs sejarah, kegiatan budaya, pilihan blanja sing luar biasa, restoran kosmopolitan uga panganan panganan sing apik banget.

Ing taun-taun pungkasan, India wis dadi salah sawijining tujuan paling apik ing Asia amarga macem-macem atraksi budaya, agama, kuliner lan wisata sing beda-beda. Kejabi ibukutha New Delhi sing luar biasa, Mumbai, sing tau dikenal minangka Bombay, dadi salah sawijining pusat finansial lan ekonomi sing paling penting ing India lan dadi tujuan sing apik banget. India uga kondhang minangka tanah kuna lan narik kawigaten kanthi akeh warisan budaya, festival warna-warni lan situs agama sing bersejarah.

Kanthi nambah telung rute anyar kasebut, Vietjet bakal dadi operator kanthi rute paling langsung ing antarane rong negara kasebut, nawakake limang rute langsung saka lan menyang India. Maskapai iki saiki ngoperasikake layanan HCMC / Hanoi - New Delhi kanthi frekuensi patang penerbangan mingguan lan telung penerbangan mingguan.

Minangka maskapai pilihan, Vietnam uga tetep nganyari tren tren paling anyar kanggo ngenalake kesempatan mabur anyar menyang luwih akeh wong kanthi rega sing cukup. Operator umur anyar uga wis ngetrapake program sing diarani "Lindhungi planet iki - Fly with Vietjet", sing nyakup serangkaian kegiyatan sing migunani, kayata "Ayo ngresiki samodra", "Tindakake tumindak sampah plastik", lan akeh prakarsa liyane, kanggo mbantu nggawe planet ijo kanggo kabeh manungsa lan nglindhungi lingkungan kanggo generasi sabanjure.

Jadwal penerbangan penerbangan anyar antara Vietnam lan India:

Flight Kode penerbangan frekuensi departure
(Wektu lokal)
rawuh (Wektu lokal)
Da Nang - New Delhi VJ831 5 penerbangan / minggu Sen, Rabu, Kam, Jum, Senin 18: 15 21: 30
New Delhi - Da Nang VJ830 5 penerbangan / minggu Sen, Rabu, Kam, Jum, Senin 22: 50 5: 20
Hanoi - Mumbai VJ907 3 penerbangan / minggu Selasa, Kam, Sab 20: 20 23: 30
Mumbai - Hanoi VJ910 3 penerbangan / minggu Wed, Jum, Seneng 00: 35 6: 55
HCMC - Mumbai VJ883 4 penerbangan / minggu Sen, Wed, Jum, Seneng 19: 55 23: 30
Mumbai - HCMC VJ884 4 penerbangan / minggu Sen, Sel, Kam, Sab 00: 35 7: 25
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.