Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia Warta Mewah News wong Rilis pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ketua Manajer Umum anyar sing menang penghargaan, The Ritz-Carlton, Bali

Ketua Manajer Umum anyar sing menang penghargaan, The Ritz-Carlton, Bali
Ritz-Carlton, Bali nampi John Woolley minangka General Manager sing anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Resor pantai mewah, The Ritz-Carlton, Bali nampani John Woolley minangka General Manager sing anyar.

Nindakake pengalaman suwene 20 taun karo Marriott International kanggo peran anyar, karir John sing kondhang nggawa dheweke ing jagad iki, paling anyar menyang pulau Gods ing 2015. Minangka General Manager ing Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort wiwit 2015 nganti 2019, dheweke ngrasakake sukses banget, lan diakoni minangka 'Pengurus Umum Lapangan taun' ing taun 2018, lan 'APAC Sales General Manager of the Year' ing 2016.

"Iki minangka pakurmatan lan rasa seneng kanggo dadi pamimpin resor mewah sing terkenal ing Bali. Pulo iki wis dadi omahku sejati sajrone patang taun kepungkur. Aku seneng banget babagan sektor lelungan mewah ing Bali, mula aku seneng banget kesempatan iki kanggo ngetrapake visi strategis lan pengalaman global kanggo kabeh aspek resort, lan nggawa sukses ing level sabanjure. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo para rawuh lan wanita sing dihormati Ritz-Carlton Bali kanggo mesthekake yen para tamu duwe pengalaman plancongan paling apik lan nggawa kenangan ing omah sing umure urip, "ujare John.

Pimpinan sing dinamis, bisa adaptasi lan didhukung asil, peran kepemimpinan John wis ngrampungake pirang-pirang disiplin ilmu, kalebu sales lan marketing, operasi lan tim regional ing papat bawana. Sorotan karir kalebu posisi Direktur Wilayah Sales and Marketing, Asia Selatan banjur Karibia. Sukses ngluncurake mesin penjualan canggih Jaringan Konvensi Eropa sing ndhukung MarriottHotel klompok gedhe ing Eropa sadurunge pindhah menyang manajemen umum ing Bali.

Yohanes AS lan Inggris minangka juara budaya sentris-sentris lan asosiasi-sentris pelanggan, nilai-nilai sing ndadekake dheweke cocog banget karo The Ritz-Carlton Bali, sing bangga karo motone merek Ladies and Gentlemen sing ngladeni para Wanita lan Wanita.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov