Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Warta Industri Rapat News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

De Havilland Kanada lan Viking Air ora bakal rawuh ing Singapore Airshow 2020 amarga wedi karo virus corona

De Havilland Kanada lan Viking Air ora bakal rawuh ing Singapore Airshow 2020 amarga wedi karo virus corona
De Havilland Kanada lan Viking Air ora bakal rawuh ing Singapore Airshow 2020 amarga wedi karo virus corona
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Amarga tingkat peringatan sing tambah diumumake dina iki dening Pamrentah Singapura lan Menteri Kesehatan amarga kedadeyan Coronavirus ing Singapura, Longview Aviation Capital milih mbatalake partisipasi anak perusahaan, De Havilland Aircraft of Canada Limited lan Viking Air Ltd. ing Singapore Airshow 2020 dijadwalake dianakake wiwit 11 Februarith kanggo 16th, 2020.

Sadurunge dina iki, Menteri Lawrence Wong, Ketua Co-Taskforce Multi-Ministry on Novel Coronavirus ing Singapura, nerbitake pernyataan sing menehi saran supaya pamrentah Singapura nambah level Kondisi Sistem Respon Wabah Penyakit (DORSCON) saka Kuning dadi Oranye, lan nyaranake manawa kabeh acara skala gedhe dibatalake utawa ditundha.

Adhedhasar rekomendasi kasebut, lan kanthi ati-ati kanggo kesejahteraan karyawan, De Havilland Kanada lan Viking ora bakal rawuh ing Singapore Airshow 2020 kaya sing direncanakake sadurunge. Kajaba iku, ringkesan media De Havilland Kanada dijadwalake jam 12 sore dina Selasa, 00 Februari lan 11:11 esuk dina Rebo, 00 Februarith dibatalake

Longview Aviation njaluk ngapura amarga ana rasa ora nyaman sing nyebabake pelanggan, pemasok, lan pemangku kepentingan, lan nampi kesempatan kanggo mbentuk maneh rapat yen cocog.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov