Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Pengumuman Pers Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Galeri Jetwing Kandy Nyambut Tamu Pertama

Draft otomatis
Gambar 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing Sri Lanka, Hotel Jetwing mbukak lawang kanggo tamu pertama ing resor butik paling anyar - Galeri Jetwing Kandy. Tambahan paling anyar kanggo portofolio Jetwing nawakake 26 kamar sing wiyar lan suite elegan bebarengan karo fasilitas mewah. Kanthi pemandangan panoramik Kali Mahaweli lan papan dununge kali, arsitektur kontemporer lan desain modern properti kasebut entuk inspirasi saka budaya lan warisan budaya kerajaan pungkasan ing pulau kasebut. Butler pribadi bakal ditugasake kanggo tamu nalika check-in, bebarengan karo layanan kamar 24-jam sing paling apik kanggo keramahan Sri Lanka saben wayah. Ing restoran - Riverscape - tim koki ahli bakal nyedhiyakake masakan sing enak saka kuliner lokal nganti global.

Galeri Jetwing Kandy duwe spesialisasi ing kurasi pengalaman unik sing dirancang kanggo saben tamu, yaiku nemokake kutha kuna utawa nggoleki obyek wisata alam sing ora umum. Dumunung kanthi gampang ing Gurudeniya, properti kasebut nyedhiyakake akses gampang menyang kutha sing rame lan gunung-gunung sing tenang, dadi swarga ing bukit. Duweke kulawarga lan ing industri pariwisata sajrone 45 taun kepungkur, Jetwing Hotels wis ngluwihi pangarepan ing saben aspek. Dhasar dhasar sing semangat, uga pengalaman keramahan tradisional Sri Lanka sing sejatine, kanthi temuan pionir nggambarake inti saka merek kasebut. Pratelan lan arah sing kuwat kaya ngono, nggawe Jetwing Hotels bisa mbayangake, nggawe lan ngatur keajaiban lan karya agung, ing endi desain khas lan kenyamanan elegan bisa saling nglengkapi lan lingkungan. Selaras karo Strategi Berkelanjutan Jetwing Hotels, ing kabeh praktik sustainable lan tanggung jawab properti didahulukan karo efisiensi sumber daya, peningkatan komunitas lan pendhidhikan, lan kesadaran minangka sawetara fokus utama.

Draft otomatis

Informasi liyane: https://www.jetwinghotels.com/jetwingkandygallery/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.