Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Warta Breaking Travel Equatorial Guinea Breaking News Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta

Istanbul nganti Malabo saiki nganggo maskapai Turki

tkmalabo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Istanbul nyambung Malabo, ibukutha Guinea Khatulistiwa minangka 319th tujuan. Iki bakal menehi akses menyang Guinea Khatulistiwa saka Eropa, Amerika Utara, Asia lan Australia. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nggedhekake lelungan lan pariwisata menyang negara Afrika Barat iki.

Minangka 60th tujuan maskapai global ing bawana Afrika, penerbangan menyang Malabo bakal dioperasikake ing rute Istanbul - Port Harcourt - Malabo - Istanbul kanthi pesawat udara Boeing 737-900.

Ing rute anyar, Ketua Dewan Udara Turki lan Komite Eksekutif, M. İlker Aycı nyatakake, "Era anyar wis diwiwiti ing sektor penerbangan lan pariwisata Turki karo Bandara Istanbul. Pusat operasi anyar lan luwih apik nawakake kauntungan kinerja sing ora ana tandhingane nalika nambah jaringan penerbangan. Dina iki, selaras karo strategi pertumbuhan sing terus maju, kita seneng ngumumake tambahan Malabo menyang jaringan penerbangan Turki Airlines sing terus berkembang. Wiwit dina iki, penumpang sing lelungan menyang Malabo bisa ngrasakake kenyamanan lan keramahan ing Turkish Airlines. Kita yakin manawa rute anyar iki bakal ningkatake hubungan antarane Turki lan Guinea Khatulistiwa ing kabeh wilayah. ”

Malabo, ibukutha Guinea Khatulistiwa, minangka kutha paling gedhe nomer loro ing negara kasebut. Kejaba dadi kutha sing akeh minyak, uga dadi sing utama karo kegiatan pariwisata. Kanthi keajaiban alam, masakan khas dunya lan arsitektur sejarah, Malabo minangka salah sawijining tujuan sing paling misuwur ing Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika angapusi Airlines Turki kanggo sambungan sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.