Warta Breaking Austria Warta Breaking Travel budaya India Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Turis India: Pariwisata Wina Ngenteni Sampeyan

Turis India: Pariwisata Wina Ngenteni Sampeyan
Vienna
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Austria, negara sing nengsemake ing Eropa tengah sing dadi indeks utama, mesthi narik pengunjung saka India. Sebabipun Keindahan alam, sejarah musik, lan budaya, kalebu jeneng, nggawe perkara sing apik ing Wina.

2020 minangka taun pengetan jeneng-jeneng terkenal ing jagad musik, wiwit Beethoven nganti Mozart, sing mesthi bakal menehi semangat luwih akeh turis saka genre seni lan budaya sing dituju Wina, ibukutha Austria. Kutha iki kondhang amarga pasokan banyu sing asale saka mata air alami, lan ing jaman saiki, kutha kasebut dadi ewonan rapat saben taun.

Negara Austria minangka papan hiburan, kebun binatang, lan museum, sing mesthi bakal ngundang para rawuh saka pihak sing enom lan sing enom.

Tim profesional pariwisata senior saka Wina, Tirol, lan Swarovski ana ing India bubar, ngandhani perdagangan lan media manawa sanajan Austria wis populer, akeh tujuan lan obyek wisata sing terus nambah fasilitas yaiku papan pameran utawa papan konvensi. Kanggo nambah pariwisata kanthi luwih modern, negara kasebut misuwur amarga hotel cilik sing dikelola kulawarga lan papan sing ramah-mlaku.

Panganan vegetarian ora dadi masalah ing kene, lan lelungan sepur lagi dipromosekake kanthi cara sing gedhe. Konektivitas menyang Wina entuk dorongan karo Air Arabia supaya para pengunjung saka India bisa mabur saka 13 kutha ing India menyang Wina liwat Sharjah.

Iki minangka warta apik kanggo turis saka India lan mung nambah upaya pariwisata Austria, sing wis suwe aktif ing India. Pariwisata Austria ngupayakake nggawe negarane dikenal karo para turis kanthi kesadharan sing tetep lan liwat upaya informasi kanggo kabeh wilayah ing negara kasebut.

Pemotretan film uga dadi bagean penting kanggo nambah pariwisata kanggo Austria kaya dene keterlibatan para seniman India nggawe atraksi populer ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India