Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Singapura transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus campuran pesawat swiwi

Draft otomatis
maveric 3d 01
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Airbus ngumumake demonstrasi teknologi model MAVERIC (Model Pesawat kanggo Validasi lan Eksperimen saka Kontrol Inovatif sing Kuat) "demonstrasi teknologi skala" sayap campuran. 

Dawane 2 meter lan ambane 3.2 meter, kanthi jembar udakara 2.25m ², MAVERIC nduwe desain pesawat sing ngganggu, sing duweni potensi nyuda konsumsi bahan bakar nganti 20 persen dibandhingake karo pesawat saiki. Konfigurasi "badan sayap campuran" uga mbukak kemungkinan anyar kanggo jinis lan integrasi sistem propulsi, uga kabin serbaguna kanggo pengalaman penumpang kapal sing anyar. 

Diluncurake ing 2017, MAVERIC pisanan mlebu ing langit ing wulan Juni 2019. Wiwit iku kampanye tes penerbangan isih aktif lan bakal terus nganti pungkasan Q2 2020. 

"Airbus nggunakke teknologi anyar kanggo pionir masa depan penerbangan. Kanthi nyoba konfigurasi pesawat sing ngganggu, Airbus bisa ngevaluasi potensine minangka produk mbesuk, "ujare Jean-Brice Dumont, EVP Engineering Airbus. "Sanajan ora ana garis wektu khusus kanggo mlebu layanan, demonstrator teknologi iki bisa dadi instruksi kanggo nggawe pangowahan arsitektur pesawat komersial kanggo masa depan lingkungan industri industri penerbangan." 

Airbus nggunakake kekuwatan lan kemampuan inti teknik lan manufaktur, kanthi kolaborasi cedhak karo ekosistem inovasi sing diperluas, kanggo nyepetake siklus riset lan pangembangan tradisional. Kanthi nindakake iki Airbus bisa nggayuh bukti konsep, kanthi skala lan kacepetan sing bisa ngyakinake, saengga bisa ngasilake kedewasaan lan nambah nilai.

Liwat AirbusUpNext, program riset, Airbus saiki nggarap pirang-pirang proyek demonstrator kanthi paralel; E-FAN X (propulsi hibrida-listrik), fello'fly (pesawat "formasi" bentuk v) lan ATTOL (Taxi Autonomous Take-Off & Landing).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.