Airlines Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Bali: 40 ewu turis ilang amarga wedi karo virus corona

Pilih basa sampeyan
Bali kelangan 40 ewu pesenan turis amarga wedi karo virus corona
Pariwisata Bali: 40 ewu turis ilang amarga wedi karo virus corona
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Miturut laporan paling anyar, udakara 20 ewu turis mbatalake perjalanan menyang pulau kasebut Bali wiwit wabah viruscorona.

"Amarga kasunyatan manawa plancongan turis saka China saiki dilarang, udakara 20 ewu wong nolak wisata menyang Bali. Total, luwih saka 40 ewu pesenan wis dibatalake. Industri pariwisata ing Bali ngalami kapitunan, ”lapor Jakarta Post.

Kerugian finansial saka epidemi virus corona wis ngluwihi kerusakan saka wabah SARS ing taun 2002-2003.

"Wabah virus corona ana ing mangsa rendheng. Yen epidemi kasebut ora mudhun, mula iki bisa nyebabake masalah serius, ”ujare ahli pariwisata.

Minangka solusi kanggo masalah kasebut, disaranake ngenalake diskon akeh kanggo turis saka operator sing makarya ing wilayah sing paling nandhang kasusahan, kalebu ing Bali.

Kajaba iku, direncanakake bakal nambah kursi kanggo penerbangan internasional menyang Bali saka Timur Tengah lan Asia Wétan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov