Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Pengumuman Pers tanggung jawab Rusia Breaking News Warta Breaking Serbia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pameran ing Belgrade bakal nampilake potensial turis ing wilayah Rusia

Pameran ing Belgrade bakal nampilake potensial turis ing wilayah Rusia
Pameran ing Belgrade bakal nampilake potensial turis ing wilayah Rusia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Serbia bakal dadi tuan rumah kaping 42 Pameran Pariwisata Belgrade Internasional tanggal 20-23 Februari 2020. Potensi turis wilayah Rusia bakal ditampilake minangka bagean saka pameran gabungan ing acara turis utama ing Eropa Tenggara iki. Delegasi Rusia bakal dipimpin dening Olga Yarilova, Wakil Menteri Menteri Budaya Federasi Rusia.

Wilayah Kaluga, Ryazan, Tver, Tula, lan Tyumen, Republik Komi, Republik Krimea, Republik Buryatia, Museum Pusat Perang Patriotik hebat, operator tur "Caprice", Asosiasi "Kerajinan seni Nasional Rusia", lan GlobalRusTrade bakal saiki warisan budaya lan sejarah, rekreasi alami, jalur hiking, lan tradhisi masarakat ing posisi Rusia.

Pameran ing Belgrade bakal nampilake potensial turis ing wilayah Rusia
0a1a 23

Mei 2020 mengeti 75 taun Kamenangan sing gedhe. Acara penting iki minangka bagean saka sejarah donya, Rusia lan Serbia lan bakal diwenehi perhatian khusus ing pameran ing Belgrade. Peserta bakal nampilake tur militer-patriotik sing khusus kanggo acara lan prestasi Perang Dunia II, lan Museum Pusat Perang Patriotik sing hebat bakal nuduhake nggunakake teknologi VR, lan uga nampilake eksposisi museum sing unik.

Negara-negara kasebut ngrembug babagan pangembangan tur sing bakal ngenalake turis babagan seni seni Rusia lan Serbia. Inisiatif iki cukup relevan: 2022 bakal dadi Taun seni rakyat lan warisan budaya sing ora nyata ing Rusia. Ing pameran "Sajam Turizma" tema kerajinan lan perdagangan masarakat bakal ditampilake kanthi warna. Kanthi dhukungan saka Menteri Industri lan Perdagangan Federasi Rusia lan dileksanakake karo GlobalRusTrade, toko seni lan kerajinan rakyat bakal bisa digunakake. Pengunjung bakal kenal karo karya-karya seniman sing apik banget, lan akeh sing bakal bisa nggawa Rusia. Asosiasi "Seni lan kerajinan rakyat Rusia" bakal nampilake proyek pendhidhikan "Budaya rakyat ABC". Lan ing posisi Rusia, kanthi panuntun dhumateng para seniman lan pelukis, kabeh wong bisa melu lokakarya lan nyoba kerajinan tangan Gorodetsky, Khokhloma, Mezen utawa Boretsky, lukisan gaya "Gzhel" lan "Zhostovo", lan sinau akeh sing menarik rahasia dagang mung dingerteni dening master gedhe. Kajaba iku, zona foto diwenehake kanggo motret nganggo boneka matryoshka nyata.

Wiwit tanggal 21 Februari ing ngadeg Rusia, seniman saka Republik Buryatia bakal nindakake nyanyian tenggorokan lan main instrumen nasional.

Kanggo promosi wisata gastronomi Rusia, ing dina kapindho pameran Belgrade, pendiri Rusia bakal dadi jam gastronomis "Rasa Rusia", sajrone para tamu pameran duwe kesempatan kanggo ngrasakake masakan Rusia tradisional daerah.

Perwakilan agensi perjalanan "Caprice" bakal ngobrol babagan kesempatan nampa turis Serbia ing Rusia.

Saben taun hubungan turis Rusia-Serbia saya kuwat. Aliran turis saka Serbia menyang Rusia saya akeh. Wilayah Rusia kepengin ngembangake geografi lelungan turis Serbia, kanthi aktif promosi lan nawakake wisata lokal lan antar wilayah ing pasar turis Serbia. Antarane, "Tur kekaisaran", nyambung karo sejarah kulawarga Kerajaan lan nggabungake pirang-pirang wilayah - saka Moskow lan St. Petersburg menyang Siberia, Tyumen lan Tobolsk, "Rusia - tur kelairan kosmonautik" lan tur "Kalung perak", ngenalake kutha lawas sisih kulon-lor Rusia. Tur akhir minggu, program rekreasi kulawarga, kesehatan, ziarah, lan tur gastronomis wis dikembangake khusus kanggo turis Serbia.

Sawetara acara diatur sajrone delegasi Rusia tetep. Opening pameran foto "Ing lensa perang", khusus kanggo mengeti 75 taun kemenangan perang Patriotik gedhe, bakal dianakake tanggal 20 Februari ing pusat ilmu lan budaya Rusia. Ansambel musik rakyat Zarni El (Republik Komi) lan seniman nyanyi tenggorokan saka Buryatia bakal tampil ing pembukaan pameran.

Presentasi babagan potensi budaya lan turis ing wilayah Rusia bakal dianakake kanggo para profesional industri pariwisata lan perwakilan media tanggal 20 Februari. Acara lan kerjane pendirian Rusia luwih-luwih ditrapake kanggo familiasi masarakat umum lan komunitas ahli Serbia kanthi tur budaya tradisional Rusia lan tradhisi.

Ing dina sing padha, tanggal 20 Februari, klompok kerja budaya lan pariwisata ing Komite Rusia-Serbia Antarpamaréntah babagan perdagangan, ekonomi, ilmiah lan teknis bakal nganakake sesi.

Kita ngenteni sampeyan ing posisi Rusia ing Belgrade

(Eksposisi Belgrade, Wilayah paling anyar 14, aula № 1,

ngadeg №1311 / 1).

Presentasi kasebut bakal ditindakake tanggal 20 Februari,

Beogradski Sajam, aula cilik - Galeri, jam 14.00.

Kanggo pitakon akreditasi pers babagan partisipasi ing presentasi, hubungi: [email dilindhungi] \ [email dilindhungi]

Kanggo gawe jadwal rapat B2B individu karo peserta saka posisi Rusia, hubungi: [email dilindhungi]\ [email dilindhungi]

Operator ngadeg Rusia - OOO "Euroexpo", penyelenggara forum turis Rusia Internasional musim gugur "LEISURE" (Moskow, "Expocentre)

Pameran pariwisata internasional Sajam Turismo (IFT) ing Belgrade dianakake sajrone 42 taun suwene lan dadi pameran turis Balkan paling gedhe. Ing taun 2019, luwih saka 900 peserta pameran saka 40 negara melu Sajam Turizma. Pameran kasebut dirawuhi udakara 65 ewu wong. Wiwit 2003 Sajam Turismo dadi anggota saka Asosiasi pameran turis Eropa - ITTFA lan Asosiasi Pameran wisata internasional - ITTFA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov