Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Rute Eropa 2021 sing bakal dianakake ing Lodz, Polandia

Rute Eropa 2021 sing bakal dianakake ing Lodz, Polandia
Rute Eropa 2021 sing bakal dianakake ing Lodz, Polandia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing konferensi pers dina iki, diumumake manawa kutha paling gedhe nomer telu ing Polandia, Lodz, wis dipilih dadi tuan rumah Forum Pengembangan Rute Eropa kaping 16 ing taun 2021. 

Minangka tahap utama kanggo para pembuat keputusan maskapai utama Eropa, Rute Eropa bakal nyedhiyakake platform kanggo Lodz kanggo ningkatake kesadharan lan nduduhake kesempatan pasar sing signifikan sing ditawakake Polandia Tengah kanggo maskapai penerbangan paling maju lan paling cepet ing Eropa.

Steven Small, direktur acara, Route ujar manawa "Kita seneng banget bisa kerja bareng karo Bandara Lodz lan mitra strategis kanggo nggawa Rute Eropa menyang kutha ing taun 2021. Kanthi bandara ngrayakake ulang taune kaping 95 taun iki, seleksi kasebut dadi pilihan wektu kanggo salah sawijining kutha pungkasan sing ora ditemokake ing Eropa. Kanthi prasarana lan kapasitas kanggo rong yuta penumpang saben taun, bandara nawakake kesempatan substansial kanggo komunitas pangembangan rute Eropa. Aku yakin Rute Eropa bakal ngrangsang konektivitas udara sing signifikan lan dadi sorotan ing Polandia Tengah. ”

Anna Midera Ph.D., Presiden Dewan lan CEO saka Bandara Lodz, ujar manawa "Rute Eropa minangka acara sing padha karo Kejuaraan Eropa UEFA utawa Pameran EXPO. Aku bangga kasunyatan manawa Lodz lan bandara kita bakal dadi acara bergengsi kaya ngono. Kita ngundang kabeh jagad penerbangan menyang Lodz kanggo nuduhake kabeh manawa Lodz minangka kutha gedhe ing wilayah sing kuwat ing ekonomi - tujuan sing kudu dikunjungi kanggo kerja lan bisnis uga kanggo istirahat kutha. Kita yakin banget yen para tamu ndeleng Lodz, dheweke pengin nggawe bisnis ing kene, nggawe rute lan nggawa turis anyar menyang Lodz. Kita bakal pamer ing Piotrkowska Street sing misuwur, arsitektur industri sing revitalisasi lan hotel lan basis katering sing apik. Rute Eropa 2021 bakal dadi game changer kanggo Bandara Lodz, sing bisa ngatasi udakara 2 yuta penumpang tanpa investasi prasarana tambahan. ”

Marcin Horała, Wakil Menteri Infrastruktur, Plenipotensi Pamaréntah kanggo Hub Transportasi Solidaritas, ujar manawa "Ing taun sadurunge, bandara Polandia nangani udakara 49 juta penumpang lan dinamika pangembangan pasar kaping pindho luwih dhuwur tinimbang ing Eropa Kulon. Poland nduweni peran penting ing pasar penerbangan Eropa, sing dibuktekake kanthi nominasi kanggo jabatan profesional Polandia sing luwih dhuwur - Pak Janusz Janiszewski Presiden Badan Layanan Navigasi Udara Polandia sing diangkat dadi Ketua Dewan Kemudi A6 lan Pak Piotr Samson Presiden Otoritas Penerbangan Sipil milih kanggo Ketua Badan Keamanan Penerbangan Uni Eropa. Kasunyatan manawa Rute Eropa diatur ing Polandia kaping telune nggambarake apresiasi kanggo rencana pangembangan penerbangan kalebu kalebu sing gegandhengan karo proyek Hub Transportasi Solidaritas. Pelaksanaane proyek iki bakal ningkatake kerja sama antara ibukota lan kutha paling gedhe nomer telu ing Polandia, Lodz, sing dadi salah sawijining ahli waris paling gedhe kanggo mbangun infrastruktur transportasi anyar kanggo Polandia lan Eropa Tengah lan Eropa Wétan. Amarga alasan kasebut, pemilihan Lodz minangka host edhisi sabanjure Rute Eropa ngumumake pertumbuhan ekonomi sing luwih intensif kanggo kabeh wilayah ”.

Piotr Samson, Presiden Otoritas Penerbangan Sipil lan Ketua Badan Keamanan Penerbangan Uni Eropa nambahake, "Polandia minangka negara pertama sing dadi tuan rumah forum pangembangan rute bergengsi kasebut kaping telu. Bandara Warsawa Chopin lan Bandara Krakow ngalami pengaruh pusaka sing positif banget, amarga dianakake acara kasebut, lan kita yakin manawa Lodz bakal nemokake level sukses sing padha. Rute Rute Eropa bakal nyedhiyakake Lodz dadi pusat komunitas pangembangan rute lan ngirim layanan udara anyar menyang kutha lan Polandia. ”

Janusz Janiszewski, Presiden Badan Layanan Navigasi Udara Polandia lan Ketua Dewan Pengarah A6, ujar manawa "Polandia asring disorot minangka model kemitraan sing sukses ing sektor penerbangan. Efisiensi, investasi teknologi anyar lan kerja sama kanggo ningkatake aliran lalu lintas udhara asring dingerteni dening mitra industri. Aku seneng banget yen Polandia bakal main maneh kanggo acara sing paling penting kanggo komunitas pangembangan rute Eropa. Aku pengin matur suwun karo Lodz, amarga kesuksesan tegese sukses kabeh sektor penerbangan ing Polandia. ”
Tony Griffin, Wakil Presiden Senior Konsultasi, ASM ujar manawa "Kita wis kerja bareng karo Bandara Lodz luwih saka telung taun, nggambarake panjaluk layanan udara anyar ing kutha paling gedhe nomer telu ing Polandia menyang maskapai penerbangan utama. Lalu lintas penumpang tuwuh ing Bandara Lodz nganti 11% taun kepungkur lan diprakirake bakal nambah maneh 14% ing taun 2020. Lima layanan udara anyar wis ditambahake ing jaringan bandara musim panas iki: Rhodes, Heraklion, Corfu, Bodrum lan Varna. Kanthi konsentrasi paling dhuwur kanggo nggawe keputusan maskapai kanggo acara pangembangan rute apa wae sing didedikake kanggo wilayah kasebut, Rute Eropa bakal dadi katalis tuwuhing jaringan rute bandara. ”

Rute Eropa 2021 bakal dianakake tanggal 26-28 April 2021 ing Lodz, Polandia ing Expo-Lodz. Acara kasebut bakal dianakake dening Bandara Lodz, didhukung dening mitra strategis Badan Layanan Navigasi Udara Polandia lan Otoritas Penerbangan Sipil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov