Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Lithuania News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kampanye pariwisata 'Fantasi' anyar menyang Vilnius

tangkapan layar 2020 02 04 jam 14 41 41 3
tangkapan layar 2020 02 04 jam 14 41 41 3
ditulis dening Editor Konten Syndicated
Vilnius, ibukutha Lithuania lan tujuan ing jejere kampanye "Vilnius - papan utama Eropa" sing menang penghargaan, ngluncurake kampanye anyar sing tujuane nggawe kesurupan dhewe ing tujuan wisata global.
Nindakake langkah sing menang
Kampanye anyar, 'Vilnius: Amazing Wherever You Think It,' bakal ngetutake tradisi kampanye "Vilnius - titik G Eropa" sing menang penghargaan, sing negesake manawa "ora ana sing ngerti dununge, nanging nalika sampeyan golek - apik tenan. ”
Kampanye kasebut dadi berita utama global, uga dijenengi minangka kampanye iklan paling apik ing International Travel & Tourism Awards dening World Travel Market ing London.
Kampanye adhedhasar data
Gagasan nggunakake obscurity kutha minangka alat kanggo narik luwih akeh turis uga didhukung data. Miturut panaliten 2019, sing ditindakake dening Go Vilnius, lembaga pangembangan resmi kutha sing miwiti kampanye kasebut, mung 5% wong Inggris, 3% wong Jerman, lan 6% wong Israel ngerti luwih saka jeneng lan perkiraan lokasi Vilnius .
A situs web khusus kampanye bakal takon pengunjung mbedhek ing endi Vilnius supaya bisa menang perjalanan menyang kutha nalika dikandhani babagan alasan kenapa Vilnius apik tenan. Kampanye kasebut uga bakal kalebu klip video sing nuduhake masarakat Berlin sing nyelehake Vilnius ing endi wae saka Amerika nganti Afrika.
Video kasebut bakal disebar liwat platform online bebarengan karo kampanye pariwara ing target pasar lan media sing dipilih. Pungkasan, papan reklame ing London, Liverpool lan Berlin bakal nggambarake Vilnius sing dibayangke maneh ing macem-macem dunia fantasi. Kampanye kasebut uga bakal nyakup pengalaman nyembul Vilnius ing London tanggal 22 Maret.
Tujuan sing dipikirake maju 
Miturut Direktur Go Vilnius, Inga Romanovskienė, ide kasebut yaiku supaya kutha kasebut dadi ibukutha Eropa sing kurang dikenal dadi kampanye sing nyenengake lan nyenengake, ing endi Vilnius ngguyu amarga ora jelas.
"Vilnius nerusake proses presentasi awake dhewe dadi kutha sing gampang lan wani, ora wedi ngguyu kesalahan lan mbebasake norma-norma tartamtu. Tujuane kita yaiku kanggo nuduhake manawa ora ana papan sing dianggep Vilnius, papan iki apik kanggo dikunjungi, "jarene Ms Romanovskienė.
Kampanye "Vilnius: Amazing Wherever You Think It Is" diluncurake dina Senen tanggal 3 Februari. 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated