24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Breaking Hong Kong Warta Industri Rapat News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong Restaurant Week Spring 2020 diwiwiti

Hong Kong Restaurant Week Spring 2020 diwiwiti
Hong Kong Restaurant Week Spring 2020 diwiwiti
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sawijining presentasi dening Kertu Kredit DiningCity lan HSBC, "Hong Kong Restaurant Week Spring 2020" saben taun, bakal diwiwiti tanggal 27 Februari nganti 8 Maret 2020.

Hong Kong Restaurant Week khusus kanggo pahargyan panganan sing apik, nawakake pengalaman premium para tamu lan penawaran apik ing restoran paling apik. Dadi salah sawijining acara makan paling diantisipasi taun iki.

Nikmati hiburan mewah 11 dina ing luwih saka 130 restoran paling dhuwur, kalebu restoran lan restoran sing dibintangi Michelin ing hotel bintang lima (The Shangri-La, The Ritz-Carlton Hong Kong, InterContinental lan liya-liyane).

Restoran Bintang Bintang Michelin

  • Ta Vie - Restaurant Inovatif bintang loro Michelin
  • Sun Tung Lok - Restoran Cina bintang loro Michelin
  • Pengadilan Ming - Restaurant Cina lintang siji Michelin
  • Rech dening Alaine Ducasse - Restoran Prancis bintang siji Michelin, InterContinental Hong Kong
  • Yat Tung Heen - Restaurant Cina lintang siji Michelin
  • Epure - Restaurant Prancis Prancis siji lintang

Restoran Entri Anyar

  • Meneng - CIzakaya ing jaman saiki kanthi jazz, Masakan Jepang
  • Madame Fu - Masakan Kanton Kontemporer ing Tai Kwun
  • Tmk - Temakeria, Handroll & Sake bar
  • Kepemimpinan - Konsep Farm- To- Tabel kanthi rasa sing cocog karo Michelin
  • Red Lobster - Terkenal ing Dunia Restoran Panganan Seafood Gourmet
  • Morton's Chicago - Menang Penghargaan Steak sing madhep Pelabuhan Victoria
  • Lab Sichuan - Masakan Sichuan Gastronomi Eksperimental

Restoran Paling Diantisipasi

  • The Tai Pan - Masakan Eropa Modern Modern / Edisi Pemenang 2019
  • FoFo dening el Willy - Masakan Spanyol Kontemporer / Edisi Winner 2019
  • ICHU - Pemenang Restaurant Kontemporer Peru / Edisi Winner 2019
  • Pak Brown - Panggangan & Smokehouse
  • AMMO - Restoran Jepang Jepang Fusion / Edisi Pemenang 2019
  • WISIK - Prancis Inovatif- Makan Jepang

"Minggu Restoran Hong Kong wis dadi salah sawijining acara makan paling diantisipasi taun kanggo para ahli gastronomi. Kita bangga lan seneng menehi kesempatan kanggo para pengunjung nemokake restoran anyar lan duwe pengalaman anyar liwat acara iki, "ujare Onno Schreurs, pangadeg DiningCity. "Kita duwe barisan luwih saka 130 restoran sing melu taun iki. Muga-muga terus nambah pilihan kanggo para pengunjung lan nambah keragaman ing Minggu Restoran. Kita uga bakal nemokake kesempatan kanggo kerja sama karo restoran lan kategori sing populer ing pasar lokal, lan nggawe pilihan restoran sing luwih ditarget. Muga-muga luwih akeh tamu sing bisa ngrasakake pesta pengalaman mangan lan panganan sing nyenengake. "

Pak Jack Lee (CEO SteakHouse Wolfgang) ujar, "Kita wis melu ing Minggu Restoran Hong Kong kaping pirang-pirang, lan kita entuk kesetiaan luwih akeh pelanggan liwat acara iki. Aku nganggep acara kasebut ana gandhengane langsung karo kesuksesan SteakHouse Wolfgang. Perlu dingerteni manawa Minggu Restoran iku cocog kanggo para pengunjung bisa nemu restoran kanthi rega sing cukup murah. Iki ora mung nyenengake kanggo restoran, nanging uga kanggo kita. Minangka operator restoran, kita kudu terus ningkatake samubarang sing apik kanggo tamu, mula dheweke bakal ngurmati upaya kita. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov