Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Warta Breaking Korea Lor Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata mandheg ing Korea Lor

Draft otomatis
lorjkorea
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Coronavirus nggawe salah sawijining negara sing paling cedhak ing donya, Korea Lor ditutup kanthi lengkap. Korea Utara mandheg penerbangan maskapai lan layanan sepur karo negara-negara tetangga kalebu China. Negara kasebut nggawe karantina wajib suwene pirang-pirang minggu kanggo wong asing sing nembe teka nundha pariwisata internasional lan ngetrapake perjalanan sing durung rampung ing salib-wates.

Sawetara media Korea Selatan nglaporake pirang-pirang kasus lan kemungkinan kematian akibat virus ing Korea Lor, nanging pejabat Organisasi Kesehatan Dunia sing mapan ing Pyongyang, ngandhani Voice of America yen dheweke durung dikabari babagan kasus sing dikonfirmasi.

Media negara nglaporake manawa Masyarakat Palang Merah Korea Utara dikerahkan menyang "wilayah sing relevan" ing saindenging negara kasebut kanggo nindakake kampanye pendidikan umum lan kanggo ngawasi wong sing bisa nandhang gejala.

Kora Utara nganakake kegiatan informasi kanthi macem-macem bentuk lan kanthi macem-macem cara ing papan umum kanggo ngenalake ilmu kedokteran umum babagan epidemi kasebut lan ngajak wong supaya luwih muter sipat moral sing bisa nulungi lan saling maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.