Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Warta Breaking Nigeria Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Green Africa Airways nggawe pesanan Airbus A220 paling gedhe ing Afrika

Draft otomatis
Green Africa Airways nggawe pesanan Airbus A220 paling gedhe ing Afrika
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Green Africa Airways, maskapai sing berbasis ing Lagos, wis mlebu Memorandum of Understanding (MoU) kanthi 50 Airbus Pesawat A220-300, salah sawijining pesenan utama sing kudu diselehake global kanggo program A220 lan sing paling gedhe saka bawana Afrika.

Babawande Afolabi, Pendhiri & CEO saka Airways Afrika Ijo ujar, "Bebarengan karo Airbus, kita bangga ngumumake pesen paling gedhe kanggo A220 saka bawana Afrika. Crita Green Africa minangka crita keberanian wirausaha, pandangan strategis lan komitmen sing ora kendhat nggunakake kekuwatan lelungan udara kanggo nggawe masa depan sing luwih apik ”.

Kepala Pejabat Komersial Airbus, Christian Scherer, sing diajak saka Singapore Airshow, nambah, "Kita seneng banget karo proyek Green Africa, ambisi sing sah lan profesionalisme, kabukten karo pilihan sing paling apik kanggo aset operasionale. Karakteristik khas A220 bakal ngidini maskapai mbukak kunci tujuan lan pasangan rute sing sadurunge dianggep ora bisa urip. Kita ngarep-arep kemitraan karo Green Africa lan ngiringan pembangunan karo pesawat sing paling efisien ing kelas ".

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun khusus kanggo pasar kursi 100-150; menehi efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan penumpang sing jembar ing pesawat siji-lorong. A220 nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G Pratt & Whitney generasi anyar kanggo nawakake paling murah 20 persen pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge, uga emisi sing luwih murah lan tilas swara suda. A220 nawakake kinerja pesawat siji-lorong sing luwih gedhe. Ing pungkasan Januari 2020, A220 wis nglumpukake 658 pesenan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov