Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Registrasi kanggo WTM Amerika Latin ing Brasil saiki dibukak

Pilih basa sampeyan
Registrasi kanggo WTM Amerika Latin saiki dibukak
wtm latin amerika
ditulis dening editor

Registrasi kanggo edisi 2020 WTM Amerika Latin, acara utama ing industri pariwisata kanggo sektor B2B Amerika Latin, saiki dibukak. Acara kasebut ditindakake wiwit tanggal 31 Maret nganti 2 April ing Expo Center Norte, São Paulo, Brasil.

Udakara 600 perusahaan paméran saka 50 negara sing samesthine bakal melu, kanthi akeh konten lan sesi pendhidhikan sing ditawakake para pengunjung supaya bisa nguntungake.

Anyar kanggo taun 2020, acara kasebut bakal dianugerahi WTM Latin America Responsible Awards pertama, peluncuran aplikasi Emperia, sing digawe kanggo mbantu para peserta pameran nglumpukake informasi pengunjung kanthi mindhai QR-Code ing lencana pengunjung, lan Program Mahasiswa kanthi kemitraan karo ITT - Institut Perjalanan & Pariwisata UK.

Aktivitas sing sukses saka edisi pungkasan terus, kayata program "Agent on the Road", sing ditindakake kanthi kemitraan karo Jaringan Interamerican. Program "Women in Travel", karo Alessandra Alonso, pangadeg "Women in Travel CIC", sawijining perusahaan sing darmabakti kanggo nglatih para wirausahawan wanita ing industri pariwisata lan pariwisata, lan Mariana Aldrigui, profesor lan peneliti sing ahli ing bidang pariwisata lan duwe pengalaman luwih saka 20 taun; Mariana dadi anggota dewan penasihat WTM Amerika Latin wiwit 2016.

Travel Forward pisanan tampil minangka proyek pilot ing taun 2019 lan wis mapanake jabatan lan kasuksesan bakal luwih misuwur ing acara taun iki. Pameran saka segmen teknologi lelungan bakal dipamerake, plus nawakake konten sing paling apik.

Konsep anyar liyane ing WTM Amerika Latin ing taun iki yaiku prosedur panelitian Klub Pembeli WTM sing luwih apik lan registrasi kapisah. Iki bakal nambah kualitas pembeli sing melu acara kasebut, amarga bisa dingerteni profil pengunjung kasebut kanthi luwih jelas.

Registrasi saiki mbukak kanggo para profesional ing industri pariwisata lan pariwisata; pers (diwatesi kredensial kanggo editor, wartawan, fotografer, penyiar lan blogger / influencer); pejabat lan pembeli pamrentah (mung kanggo para pembeli sing memenuhi kriteria program sing bakal nduweni lencana Klub Pembeli WTM).

Kanggo ndhaptar acara kasebut: www.latinamerica.wtm.com

Registrasi gratis nganti 30 Maret; yen ndhaptar dina, mangga mbayar $ 150.00.

WTM Amerika Latin
31 Maret, 1 lan 2 April 2020
Expo Center Norte - Rua José Bernardo Pinto, 333 - Vila Guilherme, São Paulo
Registrasi kanggo Pembeli Hosted: https://latinamerica.wtm.com/en/Form/Hosted-Buyers-Programme/


WTM Amerika Latin narik sekitar 9,000 eksekutif senior lan ngasilake udakara US $ 374 yuta ing bisnis anyar. Acara kasebut ditindakake ing São Paulo, Brasil, lan narik kawigaten publik saka saindenging jagad sing teka kanggo nemtokake cara maju ing industri pariwisata lan pariwisata. http://latinamerica.wtm.com/. Acara sabanjure: 31 Maret nganti 2 April 2020 - São Paulo.

Warta liyane saka WTM.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.